Ordningen återställd

 21042019-IMG_4865

Hej alla fina! <3 Jag hoppas att ni har en lugn och skön helg framför er. Det har jag! Som ni kanske märkt här på bloggen har jag i år inte haft så mycket tid att spendera här. Skolan och andra projekt har slukat all min vakna tid. 

21042019-IMG_4870

Men nu börjar det lugna ner sig. Jag har kryssat för och bockat i nästan alla "att-göra-punkter", skickat in ansökningar, mail och deklaration och redovisat nästan alla skolprojekt. Så maj månad planerar jag ska bli min njut-månad och jag har redan börjat ska jag säga er! Så mycket som jag sytt hemma den senaste tiden tror jag inte jag sytt på flera år (alltså sytt till mig själv för min egen skull) 

21042019-IMG_4746

Jag har hunnit sortera alla mina provlappar och ätit påskgodis

21042019-IMG_4743

Planterat om mina odlingar och börja göra fint ute! Och så är ju Greta tillbaks på kyrkbacken, så nu är ordningen återställd. Men håll i hatten! För nu blåser förändringens vindar på bloggen! Som ni kanske märkt har det börjat dyka upp reklam på min blogg den senaste tiden, det är inte för att jag börjat samarbeta med diverse storföretag utan av den enkla anledningen att jag inte förnyat mitt PRO-medlemskap här på blogg.se. Jag hoppas att ni kan stå ut med det ett litet tag till! Vill du inte berätta vad du ska göra i helgen? Det var så länge sedan <3 

21042019-IMG_4740
5 kommentarer
Sofia Carlsson

Vilken mysig bild med Greta! Du bor ju så fint? mysigt att kanske få se lite mer av dig här <3

Svar: Tack! <3
Fredrikapåvinden

Ethel

Jag tror att jag ska försöka sy klart några UFO:n som ligger och väntar. Det är bara fållar som är kvar, jag hoppas att jag hittar lugnet till att göra det :) Sen ska jag nog försöka packa en flyttlåda eller två, för om en månad bor jag i hus istället för lägenhet!

Svar: Åh så spännande det låter Ethel!!! Vilken lycka! Men jag förstår att de där lådorna kanske inte är så roliga att packa...
Fredrikapåvinden

Annika

Jag ska virka och gå ut i naturen en sväng.

Härligt att du är tillbaka, är du klar med din utbildning nu? Spännande med nytt på bloggen, jag bytte själv från blogg.se nyss också till wordpress (jag antar det är något liknade du har planer för kanske? ;) ), och det känns så kul att blogga igen efter det :D

Svar: Det låter som du hade en fin helg inplanerad, hoppas den blev så fin också!
Fredrikapåvinden

Linnéa

I helgen (eller det som återstår av den) skall jag vila, sticka och dricka te. Och kanske hälsa på hemma hos svärmor om det finns tid till det :)

Svar: Låter som en ypperlig helg!
Fredrikapåvinden

Alicia Sivert

Åh vad glad jag blir! Saknar verkligen dina ord och bilder och idéer när du är ute på annat! Måtte livet nu bli fyllt av tid, blogglust och inspiration för lång tid framöver!

Jag mår bra men tycker tiden går för snabbt, som alltid! Men tror det är ett tecken på mycket vilja och drömmar och det är ju förjävla bra!

Är bra sysugen och har rensat, vikt och färgsorterat alla mina tyger så det är en DRÖM att öppna lådorna. Vill typ inte ta ut och sy någonting för samlingen är så fin just nu, haha. Men kanske kan jag ta mig för att laga något istället!

Hoppas du får en enormt fin vecka Fredrika! Pussa Greta från mig <3

Svar: Hej Alicia! TACK, TACK, TACK för dina fina ord! De värmer så mycket! <3
Tänk att den där tiden alltid ska rusa fram, men precis som du säger beror de väl på att en vill hinna med så mycket roliga drömmar och planer som möjligt.

Jag har också en ENORM sylust just nu och det känns så himla roligt! Jag hoppas verkligen att vi är påväg in i en syboom. Din tygsamling låter ju som en dröm!

Hoppas du får en finfin helg! <3
Fredrikapåvinden