Memademay2019!

Den här månaden har jag och Josefine bsetämt oss för att haka på memademay! Det är en utmaning som Zoe Edwards som driver bloggen Sozo har startat. Det går till så att du ger dig själv en utmaning under maj månad som på något sätt har att göra med din egensydda garderob. 

02052019-IMG_4885

Mängder av sömnadsentusiaster världen över lägger sedan ut bilder på sina egenhändigt skapade garderober på sociala medier under taggen #memademay2019

03052019-IMG_4889

Så himla roligt och inspirerande! Min utmaning den här månaden är att varje dag ha på mig egengjorda kläder och fota men ha fokus på de där plaggen jag kanske inte har på mig så ofta och försöka lokalisera varför. 

04052019-IMG_4907

Det är lite jobbigt att släpa fram kamera och stativ varje dag men det är väldigt kul att se vad alla människor har för egensydda plagg i garderoberna och jag och Josefine har hittat massor med nya personer att följa! 

05052019-IMG_4945

Här ser ni vad jag haft på mig hittills. Om ni vill läsa mer om plaggen eller se vad jag har på mig idag kan ni gå in och följa mig och josefine på instagram. Är ni med i Me made may i år? Vad är er utmaning? 

06052019-IMG_4995
3 kommentarer
Alicia Sivert

SÅ FINT! Både du, plaggen och initiativet! Så roligt att följa!

Svar: TACK! <3
Fredrikapåvinden

Linnéa

Me made may är ett så bra initiativ för att verkligen använda det man skapar, men jag är inte med i år heller. Jag har mest stickat som jag har gjort själv och det brukar bli alldeles för varmt att bära det i maj :P

Svar: Ja men eller hur! Haha! Ja jag har också mer varma kläder som jag sytt faktiskt, men just i år är det ju ganska passande! ;)
Fredrikapåvinden

bylijo.se

Vad mycket fint du har sytt. Jag är inte med i me may may men jag har för avsikt att sy en ärmlös klänning i trikå i maj.