Vårtecken

03022019-IMG_4255

Tycker ni inte att det faktiskt börjar kännas lite vårigt ute nu? Solen letar sig in i rummen och vissa dagar till och med droppar det från taket. Det gör att iallafall jag börjar få tillbaks lite energi! 

03022019-IMG_4257

Greta däremot känner inte av våren säger hon. Hon tycker jag är tokig som börjar leta vårtecken i februari. Nä hon tycker att en ska passa på att mysa i sängen några veckor till! 

03022019-IMG_4265

I väntan på våren avslutar jag projekt och fäster trådar och som ni vet betyder ett avslutat projekt att en får leta nya projekt på Ravelry! 

03022019-IMG_4259

och så läser jag böcker, lyssna på radio och dricker te. Vad gör du i väntan på våren? 

03022019-IMG_4253
3 kommentarer
Annika

Ditt hem ser så mysigt ut!! Som alltid!

Jag virkar som en galning då jag är mellan jobb för tillfället. Så jag har typ vintersemester i år och njuter av snön, åker skidor osv. Fast nu har det börjat slaska, men då får man njuta av lite plusgrader istället! Ta vara på årstiderna <3

Alicia Sivert

Det ser ut och låter helt underbart!!! Jag har också märkt stor skillnad i mängden ljus. Det känns så skönt och gör var dag lite enklare.
Just nu läser jag också en massa, det är en underbar rutin att ha kommit in i. Min blekingesöm är färdigbroderad och jag grubblar över vad jag ska plocka upp härnäst. Har ett stort stycke gammelrosa linne jag är sugen att brodera på i vitt

Linnéa

Jag märker väldigt skillnad i ljuset, speciellt när det är jag som öppnar eller stänger på förskolan. Då märker man verkligen att det har skett en stor förändring på bara 3,5 veckor. Det är så skönt!!

I väntan på våren testar jag nya promenad vägar, övar på ukulele och funderar på att ta upp sömnaden igen.