Om helgen och önskeinlägg!

Nu har skolan börjat och det känns skönt att vara tillbaks i rutiner igen! Den här helgen ska jag jobba lite med en grej som snart dyker upp här och som jag tror att ni kommer gilla! Jag vill också sy klart en blus och klippa ut några toppar, sticka lite och så en långfrukost på det! Sen ska jag också göra lite höst på uteplatsen, ta in alla pelargoner och bära upp saker på vinden... Om jag orkar... 
 
23042018-IMG_0202 03022018-IMG_9478 11022018-IMG_9599

Nåja, det jag tittade in här för att säga var egentligen att jag har lite slut på bloggideér just nu så då tänkte jag att om ni har något önskeinlägg får ni gärna önska! Det kan till exempel vara om sömnad eller stickning, om min utbildning, om Greta, hur jag bor eller nånting helt annat! Önska på helt enkelt! Hoppas du får en finfin och höstig helg! <3 
7 kommentarer
Ellen

jag vill jättegärna veta mer om din utbildning! och kanske framför allt hur du tänker kring din utbildning + framtiden. jag har börjat andra året på min utbildning (informationsarkitektur) och känner att jag måste börja "bädda för framtiden" redan nu. det är ju hälften del kul och häften del skitläskigt. har du några framtidstips, eller kanske något en bör eller inte bör tänka på inför studier/jobb/framtid?

Elli

Åh, då önskar jag inlägg om hur du bor/inredning. Tycker du har det så mysigt och ombonat! Plus kanske ett inlägg om te och tekoppar? Dina loppisinlägg är så fina, tänker mig ett sånt fast med fokus på te :) Tack för en mysig blogg!

Josefine

Med mitt nyfunna intresse för stickning önskar jag ett stickinlägg! Kanske en sammanställning av alla koftor du stickat eller liknande, kanske lite tankar om stickning och hur det var när du började sticka? Behöver lite inspiration för att fortsätta själv!

Anki

Jag skulle vilja se ett samlingsinlägg med dina virkade saker och kanske där du berättar vad du gillar om virkning! Såklart önskar virkgalningen jag det ;)

Sen vore det kanske kul med ett sånt klassiskt inlägg om några bloggar du följer så man kanske kan få inspiration att hitta några nya bloggar :)

Klara

Önskar också inlägg om dim utbildning. Hur det är upplagt, vad du gör och vad du vill göra i framtiden utifrån utbildningen
Sen skulle det vara roligt att läsa om färger. Vilka färger du gillar/inte gillar, och hur du tänker när du kombinerar färger i olika projekt ex

Linnéa

Jag instämmer med föregående talare om deras önskemål! Dessutom skulle jag vilja läsa om hur du tänker när du kombinerar olika färger och mönster när dy sy/stickar :)

Ellinor

Jag hade gärna läst mer om själva designprocessen när du syr/skapar efter eget huvud. För mig tar det ibland lika lång tid som själva genomförandet eftersom det är så många val och avvägningar. Ibland begränsas man av materialet, ibland av kunskap och ibland av andra faktorer. Så jag hade gärna velat läsa om processen och vilka val du gjort och varför, och vilket inverkan det fick på slutresultatet.

Sedan är jag som läser en teknisk utbildning väldigt intresserad av vad din utbildning innehåller, och vilka projekt och uppgifter du genomför i skolan, så jag hade också gärna läst mer om den!