Flerfärgssticka

 ♦ I samarbete med Garnkorgen ♦

14102018-IMG_3182

Här kommer alltså dagens andra lektion! <3 

Lektion 19 - Hur du stickar med flera färger

 
I lektion 19 får du lära dig hur du stickar med flera färger
 

Hoppas nu du får en riktigt fin och stickig helg! 

0 kommentarer

Hur du stickar en musch till Nyponsockan

♦ I samarbete med Garnkorgen ♦

14102018-IMG_3182

Snart är det helg hör ni! Hösthelger är ju perfekt för stickning (vilket helg som nu inte skulle va det?) Jag ska mysa ner mig i soffan framför en bra serie, med en stor kanna te nära till hands och en ännu större skål med godis närmre till hans och så stickningen så klart! För att du riktigt ska kunna nörda ned dig i stickningen den här helgen släpper jag två stickvideos idag. Först ut visar jag hur du stickar muschen till Nyponsockan. 

Lektion 18 - Hur du stickar en musch till Nyponsockan
 
 
I lektion 18 får du lära dig hur du stickar en musch till Nyponsockan
 

Nästa lektion kommer upp ikväll! <3 Glöm inte att tagga dina sockbilder på instagram med #Nyponsockan så vi kan följa varandra! 

2 kommentarer

Judy's magic cast on

♦ I samarbete med Garnkorgen ♦
 
14102018-IMG_3182


Åh vad det känns roligt att få sticka med er i höst! I torsdags släppte jag mönstret till Nyponsockan som vi ska sticka tillsammans i höst och idag kommer höstens första lektion där jag visar hur du lägger upp maskorna till din socka. Tekniken kallas för Judy's magic cast on och är designad av Judy Becker, jag tycker den här uppläggningen ger en superfin tå! Nästa lektion kommer på torsdag och om du vill hänga på låset till lektionerna kan du prenumerera på min Youtubekanal, där dyker lektionerna nämligen upp först! Lycka till nu och tagga gärna din stickning med #Nyponsockan, så vi kan följa varandra! 

Lektion 17 - Hur du lägger upp med Judy's maic cast on - Tå-upp-sockaI lektion 17 får du lära dig hur du lägger upp en Tå-upp-socka med Judy's magic cast on. Stickskolans inlägg 2018
Så här går stickskolan till
Materialinfo till Nyponsockan
Nyponsockan - Mönstret

Följ garnkorgen på:
 
I samarbete med 2
0 kommentarer