En vardagskväll

Vilken vecka det varit! Förra onsdagen åkte jag till Göteborg och stannade där till i söndags. Tyvärr la batteriet i min kamera av så ni får inga bilder från ett vårigt Göteborg. Jag hade fullt upp hela helgen med att fika med vänner, dricka vin, gå på föreställning och kolla på människor. När jag väl kom tillbaks till Dals långed var det dags för valborgsfirande och första maj. Nu blir det skönt med lite vardag tycker jag!  

23042018-IMG_0239

Att få komma hem från skolan när det fortfarande är ljust, koka en kopp te, äta en marianne (fast att det inte är lördag) och ta fram en stickning eller sy lite. 

23042018-IMG_0243

Den där lilla stunden på vardagskvällen är nog min bästa stund. Vad skapar du på just nu? 
3 kommentarer
TOVE

Låter underbart! Älskar att kvällarna är så ljusa nu.
Är mitt uppe i ett korsstygnsbroderi som bär på den ödmjuka lilla påminnelsen att "Carry yourself with the confidence of a mediocre white man". Kantat av lite blommor såklart.

Svar: Eller hur! Haha! Underbart! Jag hoppas jag får se när du är klar!
Fredrikapåvinden

Alicia

Så fina ögonblick <3 Jag ska börja med vårt gemensamma projekt och försöker parallellt göra färdigt ett porträtt jag dragit på väl länge. Funderar över min Delsbosöm och drömmer om att måla kor!

Svar: Ska bli så spännande att få se när det är klart <3 Åh kor! Så klart du ska måla kor!
Fredrikapåvinden

Anki

Fint! Och ja underbart med ljust ute igen, sån sommarfeeling. Så härligt att man har allting framför sig precis NU :)

Just nu funderar jag på vad jag ska börja virka här näst. Blev klar med ett lamm i tisdags och funderar på om jag ska fortsätta på min filt, göra en korg ELLER börja på något klädesplagg. Så mycket möjligheter!!

Svar: Ja men precis! SÅ härligt! Åh vad härligt att vara i stadiet att få tänka ut ett nytt projekt!
Fredrikapåvinden