Mina UFON

Det har inte blivit så mycket gjort på mina UFOn i år, tiden har liksom inte räckt till. Men nu (två dagar för sent dessutom) tänkte jag att vi kollar på vad jag gjort! 
 
24032018-IMG_9850

Jag har hunnit gå igenom de ställen som jag har UFOn på, rensat och sorterat och det är det viktigaste tycker jag för då byggs UFOna inte bara på hög utan jag har lite koll på dem. Jag har dessutom gått igenom garderoben och kollat efter trasiga plagg som behöver lagas. 

24032018-IMG_9847

Så jag har hunnit sy i fyra dolda blixtlås på plagg där dragkedjan behövde bytas ut eller där den bara behövdes lagas lite och det känns såå skönt! Två av plaggen har haft ful och dålig dragkedja i flera år! Men jag har också sytt klart farmorsbyxorna och toppen. De är ju egentligen knappt några UFOn då jag sytt på dem sen i januari, men beroende på hur en räknar kan det vara UFOn från typ 70-talet och då är det ju verkligen ett UFO. Hur som helst så är de ju i allra högsta grad återbruk i allafall. Jag har inte hunnit fota dem ordentlig än men det kommer snart! 

24032018-IMG_9846

J
ag ska fortsätta att laga några plagg och sy klart några små-UFOn och de får räcka för i år. Hur har det gått för dig med dina UFOn har du hunnit göra nått, var det svårt att ta tag i dem tycker du? 
2 kommentarer
Jenny

Har ofta tänkt på det senaste hur underbara dina bilder är! Har själv 0% tålamod och 100% prestationsångest när det kommer till att bygga upp fina bilder till bloggen så det brukar sluta med att jag bara stressar ihop något som är väldigt långt ifrån grundvisionen. Du är inte sugen på att hålla minikurs för en förvirrad stackars människa? :D
Ska man snacka UFOn har det inte hänt något alls på den fronten, förutom att jag identifierat vilka dem är då! Hade tänkt få klart mitt gamla korsstygnsbroderi men så blev Anundsjösömmen lite större än tänkt så den tog upp all tid!

Svar: Åh men TACK Jenny! Jag förstår verkligen känslan! Och huuuuur många rent utav förskräckliga bilder har jag inte tagit och visat upp på bloggen i mina dar! :D Men självklart kan jag hålla en liten minikurs om du vill, vi kanske kan ta det i sommar. Loppis och foto låter väl som en härlig kombination! :D
Ibland tycker jag ändå att bara identifiera UFOna räcker gott och väl!
Fredrikapåvinden

Linnéa

Jag hann "bara" att ta tag i två UFOn vilket jag är nöjd med. Det var svårt att hitta tid att sätta sig med symaskinen, det är så mycket enklare att sätta sig ner med en stickning och bara sticka några maskor.

Svar: Jag håller verkligen med! Jag tycker det är svårt när en kommer hem och är trött efter dagen att sätta sig vid symaskinen, det är mycket lättare att plocka upp stickningen. Men två projekt tycker jag ändå är himla mycket att hinna med på bara en månad!
Fredrikapåvinden