Uppdatering av uteplatsen!

Det växer så de knakar på min uteplats och jag hinner knappt fota, redigera och publicera innan det hänt en massa nya saker. Men vi kika ändå tycker jag för uteplatser är ju ändå sommarens somrigaste!

08062018-IMG_0620

I lådorna växer det och knakar för fullt, förutom bladspenaten och morötterna som inte riktigt vill ta sig...

08062018-IMG_0621

Bönorna och ärtorna däremot växer flera centimeter varje dag känns det som! Även mina små bebislavendelplantor har börjat växa till sig! 

08062018-IMG_0622

Svartögorna som jag satt har börjat kika fram

08062018-IMG_0627

och pelargonerna och penséerna blommar för fullt! 

08062018-IMG_0642

Medan tomatplantorna är fortfarande ganska små och pluttiga

08062018-IMG_0638

Det ska bli så spännande att komma tillbaks och se hur allt har vuxit! Har du några planeringar i år? 
3 kommentarer
Jossan

Åh, jag är så avis på alla som har små och stora planteringar. Själv har jag inget i år... Men det blir nog nåt år framöver. Måste ju ha tid och ork för det med. :)

Funderade verkligen varför du bundit fast en sten vid din tomatplanta. Och hur du lyckades få den att stanna kvar ovanpå pinnen. Sen tittade jag lite noggrannare och insåg att det var en sked... Hahaha. Inte lätt när man är nyvaken! ;P

Anonym

Vad härligt med egna odlingar. Jag odlar lite av varje. Jag blev så glad i går när jag upptäckte att det kommit en nätmelon som var stor som en tennisboll.

Svar: Wow vad häftigt! <3 Min mormor och morfar odlade alltid närmelon när jag var liten. Så gott!
Fredrikapåvinden

elin kotten

Jo - hoppas på en skörd av rödbetor morötter potatis ärtor bondbönor dill sallad fänkål kålrabbi och ringblommor. Roligt att Jossan här längst upp bland kommentarer trodde du bundit fast en sten på tomatplantan för jag tänkte samma sak fast en potatis. Tänkte - vad vet fredrika för knep ,kanske blir det mer tomat om man binder fast en potat i stammen!