Sybingo - Mina sommartyger!

I samarbete med JanomeTygverket, Go recreate!
 
07062018-IMG_0588
 
Åh det är så kul att sybingon ÄNTLIGEN är igång! Jag är så taggad på att sticka, sy och brodera i sommar. Men kanske allra mest just på sömnaden eftersom jag har svårt att få tid till den annars. Men i sommar ska jag försöka sy massor! 
 
07062018-IMG_0594

Det finns inget som är så inspirerande tycker jag som att klämma och känna på material och drömma om vad det kan bli. Ibland kan det nästan räcka tycker jag! Vi kikar på vilka tyger jag inspireras av i sommar. 

07062018-IMG_0596

Först ut har vi tre tyger som jag tryckt själv. Jag skulle vilja sy en volangig topp en byxdress och ett par hängselbyxor. Visst skulle det bli fint? 

07062018-IMG_0599

Sedan har jag lite fina bommuls och viskostyger. Lite loppis och lite nyköpt. Jag tänker att saxtyget (som jag köpt på tygverket) ska bli en blus, det rosa tyget ett par svala byxor, det blommiga tyget en omlott-klänning och det gula tyget en byxdress. 

07062018-IMG_0602

och så har jag en massa somriga fina jerseytyger som jag vill sy lite somriga vintagetoppar av. Fler fina tyger hittar du hos Tygverket  som du ju dessutom får 10% rabatt på i sommar när du anger koden: sybingo18

Jag hoppas att du är lika taggad som mig på att skapa med mig och Josefine i sommar! Vad är du sugen på att göra under sybingon i sommar? 
 
Sybingo 18 öppniingsbild
4 kommentarer
Alicia

Ååh vad roligt och inspirerande att få ta del av det här första steget i processen! Jag har faktiskt ett inlägg på samma tema schemalagt till nästa vecka. Det kommer bli mycket Traderatyger i min sommarsömnad och jag har redan sytt mitt första bingoprojekt. Tack för all inspiration du sprider omkring dig Fredrika!

bylijo.se

Vilka fina tyger. Det ska bli kul att se vad du skapar av dem. Jag har en massa idéer vad jag ska göra. Det första jag ska sy i dag eller i morgon är fyra kuddar till uteplatsen. Vi får besök på söndag och då vill jag att kuddarna ska vara klara. Sedan ska jag sy en trikåklädning. Jag hoppas jag hinner sy, sticka och brodera massor i sommar.

Linnéa

Jag älskar verkligen de rosa tygerna!! De hade ju blivit en skit snygg outfit tillsammans, men din plan låter ju minst lika bra :D Det är så kul att få se hur du planerar ditt skapande, det är så bra för få igång min egen kreativa process.

Klara

Uppskattar verkligen detta med sybingon, aldrig varit med tidigare år men nu ska jag försöka hänga på.
Och så underbara tyger du tryckt själv, tar gärna del av hur du har gjort om/när du har tid/vill

Svar: Vad roligt Klara! Klart du ska hänga på! TACK! Vad kul att du vill se hur jag gör när jag trycker dem för jag har faktiskt tidsinställt ett inlägg om just det som dyker upp i veckan! <3
Fredrikapåvinden