Sypeppens insamling: Juli 2018

11022018-IMG_9620

Senste nytt på SewItYourself:
Som ingen av er förhoppningsvis missat så har jag och Josefine för fjärde sommaren sybingo! I år samarbetar vi med Janome Scandinavia, Go recreate och Tygverket. Jag och Josefine kommer bjuda på tutorials och inspiration, du har chans att vinna finfina priser, ta del av roliga erbjudanden och framför allt skapa tillsammans med alla som deltar i sybingon! In och läs mer om sybingon här, ladda ner din bingobricka och ägna den här fina julisöndagen åt att skapa! Tagga gärna dina bilder med #sybingo18, #sypeppen och #sysöndag! 

Sömnadsinlägg under juni på Josefines blogg: 
 
Födelsedagsklänningen
Sybingo 2018
Sybingo 2018: Skapa något efter färdigt mönster
Sypeppen juni 2018

Sömnadsinlägg under juni på Fredrikas blogg: 
 
Sybingo 2018: Mina sommartyger
Sybingo 2018
Vindsprojekt: Juni 
Sypeppen juni 2018: Bebiskoftan och tossorna
 
08082017-IMG_7031
 
Godbitar ur arkivet:
 
Sy ett saxfodral
Sypeppen juli
Sy en sittdyna
 
18062017-IMG_6215

Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.

3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a - 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  
 


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.
 
 
3 kommentarer
Fanny

älskar sypeppen! så himla kul, vill hemskt gärna vara med igen!!

Fanny

ojj länken försvann.. :))))

Alicia

Månadens första bidrag!
http://aliciasivert.blogspot.com/2018/07/kaktuskudde-till-kattvakten.html