Loppis, loppis, loppis!

I år har jag haft en riktigt bra loppis-sommar och hittat massor med fina, finurliga , spännande ting! I början på sommaren var jag på loppis på 33:an och Gröna Magasinet i Krylbo och jag tänker att vi börjar att kolla på dessa loppisfynd! 
 
08072018-IMG_1305

En salig blandning av textiler, porslin och korgar! 

08072018-IMG_1309

Att leta material på loppis är så himla tacksamt! Det finns massor att botanisera bland och jag riktigt längtar efter att få skapa något av fynden. Mest taggad just nu är jag på det blåvit-randiga bomullstyget! Jag ska bara komma på vad jag ska sy av den först! Några förslag? 

08072018-IMG_1315

Jag hittade även lite fint att fylla på i skåpen med! Tekoppar är nog min mest använda rekvisita när jag fotar så jag kände att jag behövde fylla på så jag kan variera lite. Dessa är dessutom väldigt goda att dricka ur! 

08072018-IMG_1318

Och så sist ut dessa två otroligt charmiga korgar! Perfekt för alla mina garner! Det var vad jag hade att visa idag! Vad har du fyndat den senaste tiden? 

08072018-IMG_1307
4 kommentarer
Jenny

Så mycket fint som alltid! Gillar speciellt den lilla gröna skålen/kannan :D Har själv en liten skål/kruka i samma serie och föll verkligen pladask för den underbara gröna nyansen!
Själv hade jag en väldigt bra loppis-vår men sedan sommaren kom har jag nog inte varit på en enda loppis?! Få se till att ändra på det snarast.

Svar: Ja den är verkligen så fin! Kul att veta att det finns fler i samma serie! Ja men det får vi se till att ändra Jenny! :D
Fredrikapåvinden

Alicia

Åh så fenomenalt! Jag blir gladast när jag hittar tyg, i alla fall i Stockholm för jag tycker det är rätt ovanligt. Det är mest urblekta lakan eller svindyra retrogardiner. Igår kom jag emellertid över TVÅ par gardiner i rött och rost på Myrorna, så nu blir det sy av - tjoho!

Jag tycker du ska göra ett par vida byxor av det blårandiga, det längtar jag efter. Det ska bli så spännande att få se hur tygerna får liv hos dig!

Svar: Jag håller med! Särskilt när en börjat bli lite kräsnare! Åh vad roligt Alicia! Är så peppad på att sy i sommar och då är det så roligt att få bli inspirerad av andra!
Hm jag har också varit inne på ett par utsvängda byxor med nån tillhörande överdel... Jag ska tänka vidare lite!
Fredrikapåvinden

Ellen

så mycket fint! vi har inte riktigt kommit iväg på loppisrundor än. bara njutit av första veckans sommarlov/semester. och så när vi väl planerar in första loppisen (som är guld!!) så har ägaren blivit sjuk i legionärssjukan och håller stängt :(

Svar: Det låter härligt! Meeen så förargligt för alla inblandade! Usch, hoppas hen blir frisk snart och får njuta av sommaren och att ni får åka på loppistur!
Fredrikapåvinden

bylijo.se

Vilka fina fynd. Jag har inte varit på så många loppisar i sommar. Jag har gjort fynd bland min mammas grejer, framför allt broderade och vävda alster. Vi håller även på att rensa ur och renovera en gammal ladugård. Jag hittade en jättefin pinnsoffa och en jättefin pinnstol. Jag håller på att måla dem svarta. Det ska bli utemöbler. Nu ska jag bara hitta ett svart tyg med citroner på som jag ska sy dynor av.

Svar: Åh de är ju nästan den bästa typen av fynd! Det låter som de kommer bli himla fint!
Fredrikapåvinden