Tankar inför hösten

Nu är det mindre än en vecka kvar till skolan och det känns skönt att komma igång igen!  

07082018-IMG_1816

Den här sommaren har jag jobbat med kollo och sybingon och lite andra småjobb. Jag har även sytt en hel del och försökt förbereda inför hösten. Jag har storstädat hela lägenheten, sorterat, putsat alla skor, planterat om alla växter och sånt där ni vet som kan vara svårt att hinna med i vardagen. 

07082018-IMG_1817

De sista dagarna nu innan skolan börjar ska jag fortsätta att göra sånt småfix, förbereda lite jobb inför hösten, avsluta lite syprojekt och kanske starta något (om jag känner mig själv rätt) 

07082018-IMG_1818

Förra året hade jag ett väldigt stressigt år med mycket att hålla i huvudet och många deadlines att förhålla mig till. I år ska jag försöka ha mindre att göra och vara i god tid för att undvika stressen. 

07082018-IMG_1820

Då är det skönt att ha några dagar för förberedelse. Hinna tänka igenom vad som ska göras, vad som kan plockas bort, när saker ska göras och hur. Och så vill jag förstås varva det med chokladbollsfika, tända ljus och te, stickning och sömnad. 

07082018-IMG_1821

Jag är ju trots allt en person som älskar hemmalunket. 

07082018-IMG_1824

Få bestämma helt själv vad jag vill göra om dagarna. Men nu börjar jag ändå känna mig redo för skolstart! Vad har du för önskemål inför hösten? 

07082018-IMG_1825
2 kommentarer
Ellen

jag önskar att jag blir bättre på att planera min tid, så att jag kan effektivisera mitt plugg mer. liksom faktiskt plugga när jag har utsatta timmar för det, istället för att läsa bloggar (hehe). tänker att vardagen kommer bli mer behaglig så, speciellt i tentaperioder när jag förhoppningsvis kommer vara bättre förberedd.

hoppas hösten blir allt du önskar <3

Svar: Och jag hoppas att din höst blir allt DU önskar Ellen! <3
Fredrikapåvinden

Anki

Jag önskar en höst med kyliga dagar och fina löv utanför. Så man kan sitta inne och virka på diverse olika projekt. Jag har inte bestämt något riktigt höstprojekt ännu förutom en halsduk-CAL jag håller på med. Sen tänkte jag också försöka skriva rent mönstret på min ljusboll så den kommer upp på ravelry!

Svar: Åh det låter verkligen som en mysig höst! <3
Fredrikapåvinden