Hur du stickar tillbaks maskor

04022018-IMG_9528
 
Nu har det gått några månder sen i höstas när jag startade stickskolan och släppte 14 lektioner i hur du kommer igång med din stickning och vi tillsammans stickade en mysig höstsjal. Jag hoppas att ni som stickat på sjalen är nöjda med den och att du som bara ville komma igång med en egen stickning fick en hjälp på traven! Nu tycker jag att det är hög tid  att släppa två nya lektioner! Under dessa två lektioner kommer jag fokusera på hur du kan rätta till fel när de uppstår i din stickning (för det händer ju även den bästa, till och med för det mesta). Idag ska vi lära oss att sticka tillbaks maskor, jag vet inte om det är den rätta benämningen men jag har inte hittat något annat förslag så jag kör på det! 
 
Lektion 15 - Hur du stickar tillbaks maskor
 
 
I lektion 15 visar jag hur du stickar tillbaks maskor. Det gör du till exempel när du stickat några maskor fel på ditt varv och vill backa tillbaks några maskor (eller många för den delen). 
 
Jag hoppas du har användning för lektionen och om en vecka får du lära dig hur du plockar upp tappade maskor! Om du gillar mina videos, glöm inte att följa Fredrikapåvindens youtubekanal! Där dyker lektionerna alltid upp först!
 
Tidigare lektioner: 
Fredrikapåvindens stickskola: Lägg upp maskor
 
04022018-IMG_9514
 
Fredrikapåvindens stickskola
1 kommentar
Jenny

Åh vad mysigt att stickskolan är tillbaka! Tydligt, tjusigt och pedagogiskt som alltid<3 Ser fram emot att lära mig ordentligt hur man plockar upp tappade maskor, det har blivit några kreativa nödlösningar på den fronten tidigare, haha!

Svar: Åh tack finaste Jenny! <3 Vad roligt att du gillar stickskolan! Det gör mig såå glad! <3
Fredrikapåvinden