Vindsprojekt: Oktober

Vindsprojek

Nu när det är ny månad igen tänkte jag passa på att visa vad jag skapar på just nu! September blev en riktig avslutar-månad för mig och nu försöker jag att inte starta upp några nya projekt. Den här hösten har jag mycket jobb utanför skolan så jag ska koncentrera mig på det och när det blir lite mindre på jobbfronten ska jag börja med julklapparna!

23092017-IMG_7814

Så, vad skapar jag på just nu då? På stickfronten har jag egentligen bara min Stephen-sjal nu. Jag stickar den i Kampes 2-trådiga ullgarn och i mönstret Holey Chevrons. Jag är verkligen på sluttampen nu med bara ett par varv kvar, men uj, uj, uj vad långsamt de här sista varven går... Sååå många maskor och samma, samma. Men jag kämpar på! 

23092017-IMG_7821

Jag har inga stora sömnadsprojekt hemma heller. Jag har stött på lite problem med klänningen som jag sytt på i evigheter (som ni ser en yttepyttebit av på översta bilden) Men jag måste bara ta tag i den och sy klart den en gång för alla. Sedan har jag ritat ett nytt mönster som jag tänkt sy upp i de här fina jerseytygerna. 

23092017-IMG_7817

Jag tror faktiskt de kommer bli jättefina! Jag tycker det är skönt när en har mycket annat runt i kring att hemma bara ha sånna här lätta projekt som inte kräver så mycket tankeverksamhet och som det inte är bråttom att det ska bli färdigt. 

23092017-IMG_7810

Ja och det var faktiskt det hela! Jag har ju några färdigställda och fotade projekt som jag ska skicka in som bidrag till sypeppen i oktober, så de här projekten kan ju vänta ända till november med att bli klara! Vad skapar ni på just nu? Har ni några planer på vad ni vill skicka in till sypeppen oktober

Pst... Ni har väl inte missat Mothly Makers sammanställning på Emilias blogg? Gå in och kika och få en massa inspiration på temat inredning!
1 kommentar
Linnéa

Håller också på av avslutar två projekt nu, så jag har antagligen två bidrag till sypeppen denna månaden. Ett avslutade jag igår och ett avslutar jag antagligen innan veckan är slut. Sen skall jag bara komma på vad jag skall göra när jag är klar :)

Svar: Åh vad spännande! Ska bli roligt att se! <3
Fredrikapåvinden