En skrotarlördag!

God lördagsmorgon alla fina!  Den här helgen ska jag bara vara hemma och skrota. Jobba med lite roliga jobbgrejor, göra höst ute på verandan, äta långfrukostar och sticka. 

22092017-IMG_7782
22092017-IMG_7784

Det är så mysigt med helger när en inte har nånting inplanerat tycker jag, när en har tid att gå runt och plocka och bara göra sånt en känner för, för stunden. 

22092017-IMG_7786

Nu när loppissäsongen är över kan en dessutom gå runt och titta på allt fint som har fått flytta in under sommaren, flytta runt och bara njuta. 

22092017-IMG_7787

Som av den här fina tekannan till exempel. Hur fin är inte den? 

22092017-IMG_7790

Eller min nya lilla garnkorg med lock som jag tänkt använda till å ha block å penna, broderigarner och annat som lätt försvinner i den stora garnkorgen. Den är dessutom perfekt om jag nån gång skulle få för mig att sadla om till ormtjusare. 

22092017-IMG_7792

Och så kommer jag så klart sakna den här lilla gosingen som befinner sig på semester i Dalarna. Vad ska ni hitta på i helgen? 
4 kommentarer
Jenny

Åh vad härligt! Att hitta på saker i all ära, men det är ju på just sådana skrotardagar man verkligen känner sig ledig! Det är också prick så jag tänkt spendera min helg. Bara kravlöst göra vad jag känner för i stunden och njuta av egentiden. :)

Svar: Eller hur! Vad härligt! Hoppas helgen blev precis så kravlös och mysig!
Fredrikapåvinden

Hanna Karlsson

Jag ska jobba och döma fotboll och så mysa med barnen. Så mycket annat hinns inte med.

Svar: Hoppas du fick en fin och mysig helg trots jobb!
Fredrikapåvinden

Sofie

Åh, wooow!! Så fin tekanna!!! :D

Svar: Taaack! Visst är den! så bra loppisfynd!
Fredrikapåvinden

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Förstår att du saknar henne, men skönt att hon får vara på semester i Dalarna :) Skönt med en helg där man bara är hemma och skrotar, sådana helger behövs ibland :)

Svar: Ja verkligen! Jag får bilder från hennes semester och hon ser ut att ha det toppenbra! ;)
Fredrikapåvinden