Hur du stickar omslag

 I samarbete med Garnkorgen 
 
14102017-IMG_8151
 
Här kommer dagens andra lektion! 
 

Lektion 10 - Hur du stickar omslag
 
 
I lektion 10 visar jag hur du gör ett omslag. Ett omslag skapar hål i din stickning och kan även användas som en ökning. 
 
Det var allt stickskolan hade att bjuda på idag! Fortsätt gärna att berätta hur det går med era stickningar! 
 
0 kommentarer

Hur du stickar fram och tillbaks på rundsticka

 I samarbete med Garnkorgen 
 
14102017-IMG_8151
 
Ny vecka igen och jag är inne på min sista intensiva vecka, sedan ska det nog bli lugnt igen. Inget är väl så bra som stickning när allting annat går i 120? Då längtar jag verkligen till kvällarna och ser till att jag i allafall får en liten stund i soffan med min stickning och en kopp te. Idag bjuder jag på två sticklektioner, en nu på morgonen och en kommer upp i kväll! 
 

Lektion 9 - Hur du stickar fram och tillbaks på rundsticka
 
 
I lektion 9 visar jag hur du stickar fram och tillbaks på rundsticka. Det är verkligen superlätt och egentligen inte någon skillnad mot att sticka på vanliga stickor. Men jag minns att när jag började sticka tyckte jag ändå att det inte var en självklarhet så därför bjuder jag på en liten lektion så du kan se precis hur det går till! 
 
Nu får du ha en fin måndag så ses vi ikväll igen! 
 
0 kommentarer

Precis just nu

 Precis just nu: Sitter jag i min soffa och tittar ut genom fönstret, solen lyser och det är så där ljust och höstkrispigt ute.
 
06102017-IMG_7902
 
Precis just nu känner jag mig: Lugn. Det har varit en väldig intensiv höst på många plan men nu börjar det äntligen lugna ner sig lite och det känns så skönt!
 
IMG_6022

Precis just nu är jag glad över: 
Att jag trivs så bra med livet. Jag trivs i skolan, jag trivs på Kyrkbacken och jag har en massa fina människor runt om mig. Att jag hann klart till redovisningen och att presentationen gick bra. Att den största arbetsbördan är gjord och så är jag så himla glad att ni är så många som gillar stickskolan och är med och stickar sjalen <3  

Precis just nu är jag nervös över:
I helgen ska jag sy klart sju dansdräkter som sedan ska skeppas iväg och dansas i... gulp! Det kännns ju lite nervöst!
 
06112016-IMG_2260
 
Precis just nu längtar jag efter: Att lillebror ska bli frisk och få komma hem från sjukan och så längtar jag så klart efter Greta som är på semester. 
 

P
recis just nu är jag sugen på: Lördagsfrukost så klart!
 
20112016-IMG_2556
 
Precis just nu: Ska jag publicera det här inlägget, tända ljus, baka ut frukostbullarna, koka vatten, sätta mig i soffan och så klart ta fram min stickning. 
 


Vad gör du precis just nu? 
4 kommentarer