Sypeppens insamling: November

 
 
 
Hej alla fina sypeppare! Vad roligt att ni var så många som skickade in bidrag i oktober. Det får vi ju ändå ge hösten att den är en perfekt handarbetstid. Själv har jag börjat med mina julklappar, vad vill du skapa på i november?
 
13042017-IMG_5269
 
Senaste nytt på Sew It Yourself:
 
Utåt sett är det lugnt just nu på Sew It Yourself men innanför väggarna planeras det projekt för fullt! Snart är julen här och så klart kommer julkänslan att infinna sig även på Sew It Yourself! Så håll utkik på vår instagram och i sypeppens facebook-grupp!
 
07052017-IMG_5634

Godbitar ur arkivet:
 
Sömnadsinlägg under oktober på Josefines blogg: 
Sömnadsinlägg under oktober på Fredrikas blogg: 
Fredrikapåvindens stickskola - Premiär
 
02112016-IMG_2069

Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

 

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.


3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a - 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  

 
 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.
 
 
 

3 kommentarer
Grahnslöjd

Här kommer mitt bidrag till sypeppen:)
https://grahnslojd.blogspot.se/2017/11/giron_8.html

Alexandra

Här kommer mitt bidrag, en klänning som ÄNTLIGEN är klar. Vissa saker tar ju längre tid att färdigställa än andra ;) Har lovat mig själv att inte använda färdiga mönster igen, vi får se hur det går, haha! https://www.instagram.com/p/BbE_CGUBgEB/?taken-by=alexxandra86

Nessie

Här kommer mitt första bidrag någonsin till sypeppen ^_^ https://www.instagram.com/p/BbeFSHWBM_x/