Hur du maskar av din stickning

 I samarbete med Garnkorgen 
 
14102017-IMG_8151
 
Nu börjar stickskolan gå mot sitt slut för den här gången och jag har två instruktionsvideos kvar att visa. Men bara för att alla videos snart är släppta betyder det ju inte att stickandet tar slut. Tvärt om hoppas jag att ni fått tillräckligt med hjälp för att fortsätta sticka på era sjalar och framför allt kan vi fortsätta att hjälpa varandra i facebook-gruppen, tagga våra sjalbilder på instagram under #fredrikas höstsjal och fortsätta peppa varandra! Och ända fram till årsskiftet får ni 10% rabatt på hela sortimentet när ni anger rabattkoden "fredrika" hos Garnkorgen.se 
 

Lektion 13 - Hur du maskar av din stickning
 
 
I lektion 13 visar jag hur du maskar av din stickning. Det gör du när du stickat klart en mönsterdel och vill lösgöra arbetet från stickorna och "låsa fast" maskorna så de inte repas upp. 
 
Det var allt från stickskolan för idag! Hur går de för dig med din sjalstickning? 
 
Följ 
garnkorgen på:
 
2 kommentarer
Jeanette

Så bra för mig som inte kan!

Svar: Ja vad roligt att du tycker det! Hoppas klippen kommer till användning! Lycka till med stickandet och säg till om du undrar över något!
Fredrikapåvinden

Alexandra

Började på, men repade upp igen.. men har nu börja på, på nytt. Hade en ceriserosa färg från början, men bytte ut den till aprikos istället. Är så glad att jag repade upp och började om, annars brukar jag bara köra på och hoppas på det bästa hahaha! Som när garnet håller på att ta slut och man börjar sticka fortare ;) Hastigheten brukar ju inte hjälpa för garnbrist XD

Svar: Haha! Exakt så gör jag också! Så skönt när en lyckas få sig själv att repa upp och börja om igen, det känns ju alltid så bra i efterhand! Ska bli så kul att se alla sjalar!
Fredrikapåvinden