Min UFO-månad: Vecka 1

Nu har jag börjat ta tag i UFO-månaden och det känns såå skönt! 
 
28022017-IMG_3866

Jag började med att dra fram alla behållare som innehöll nån typ av oavslutade projekt. 

28022017-IMG_3872

Den här stora korgen är till för att förvara alla min pågående projekt och ska alltså INTE innehålla en massa projekt som bara ligger. Efter att jag gått igenom korgen fick detta vara kvar.

28022017-IMG_3874

Resten delades upp i olika högar. En hög för projekt som blivit ufon men som ska göras klart, en hög för projekt som jag inte längre vill jobba med och en hög med tyger som ska tillbaks i sina tyglådor. 
 28022017-IMG_3882

De här två väskorna visade sig mest innehålla kläder och påbörjade projekt av farmor. De tycker jag inte riktigt gills som ufon utan jag vill ta tag i de kläderna när jag verkligen känner för det och vet vad jag vill göra med dem. Så det mesta fick vara kvar i väskorna. 

28022017-IMG_3885

Resten hamnade i min korg med pågående projekt som ska tas tag i denna månaden. 

28022017-IMG_3886

Sedan gick jag igenom mina garderober och kollade om det fanns plagg som behövdes lagas, sys på knappar, sys upp eller fixas med på annat sätt. 

28022017-IMG_3889

Jag delade sedan upp dem i olika högar, en för kläder som ska lagas och få nya knappar, en hög för kläder som behöver sys in eller upp och en hög för kläder som kräver lite mer tid att fixa till. 

28022017-IMG_3895

Och så ner med allt i pågående-korgen som förhoppningsvis ska vara tom i slutet på månaden! Nu vill jag veta hur det går för er med eran ufo-månad? Om ni skrivit inlägg om era ufon får ni gärna lämna en länk här i kommentarsfältet! <3 

 
3 kommentarer
Ethel

Ååh jag blir så taggad!! Jag är husvakt och inte hemma förrän om en vecka, vill börja nuuuu! Jag har i alla fall en kofta jag vill sticka klart, det är pinsamt lite kvar på den. Och några klänningar som ska lagas, plus min blus från sewalongen. Mest vill jag nog gå igenom garderboen, där finns mycket som kan försvinna tror jag.

Svar: Åh vad kul! Haha tänk vad peppad en kan bli bara för att en får göra det ihop med andra! Jag är också SÅÅ peppad helt plötsligt på att ta tag i alla ufon!
Fredrikapåvinden

Helga

Så himla snällt ändå av Greta att hjälpa till.

Svar: Men eller hur! <3 Är med över allt och ser till att allt blir gjort ordentligt!
Fredrikapåvinden

Sofia

Vilken härlig blåfärg på stickprojektet i korgen! Här är det lite ont om UFO:n för tillfället (för en gångs skull...) så tänkte satsa på att sy ihop ett bidrag till Monthly Makers istället :)

Svar: Ja visst är det! Tyvärr jag jag insett att koftan aldrig kommer bli kvar så de blir till å repa upp. Men jag tror att garnet ska få bli till sockor istället! Åh jag va kul! Spännande att få se vad du hittar på, på temat! <3
Fredrikapåvinden