Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en fullspäckad helg i Stockholm! 

20032017-IMG_4659

Det har verkligen varit en så himla fin helg på alla sätt och vis. Jag har fått träffa alla fina i Monthly Makersgänget, ätit banan-pannkaksbrunch, träffat Josefine, gjort loppisfynd, blivit bjuden på middag, stickat massor, druckit cava på folkbaren och fått massor med blogginspiration. 

20032017-IMG_4656

Men jag ska erkänna att jag var heeelt slut i huvudet när jag kom hem i söndags natt så igår hade jag en ganska lugn dag både i skolan och hemma. Fixade lite med bloggen, packade upp och gosade med Greta. 

20032017-IMG_4657 
Samt insåg att tulpanerna gjort sitt. Hade ni en fin helg? <3 
4 kommentarer
Emilia W

Haha! Sådär såg mina tulpaner också ut när jag kom hem, lika slut som jag tror att vi alla var efter intensivt diskuterande!

Svar: Haha ja jag kunde veeeerkligen identifiera mig med dem!
Fredrikapåvinden

Wilda

Det var så fint att få träffa dig! Så fint ändå, med vissna tulpaner.

Svar: Verkligen det samma Wilda! Tycker du verkar va en så himla fin person!
Fredrikapåvinden

Linnéa

Åh det är så tråkigt när man kommer hem och hittar sina tulpaner sådär. Jag funderar faktiskt på att skaffa låtsasblommor för att undvika det där, eftersom jag ibland spenderar mina helger hos mina föräldrar.

Helgen har ju passerat för länge sedan men den spenderades på en rolig inflyttnings fest hon en nyfunnen vän och med ångest inför salstentan jag hade i tisdags.

Svar: Ja en önskar ju att blommorna bara skulle blomma för evigt... Men snart kan en börja plocka in blommor utifrån! <3 Låter som en fin helg! (förutom ångesten inför tentan då... Hoppas den gick bra!!)
Fredrikapåvinden

Maja

tack!!
åh du bor så fint!

Svar: Åh men tack! <3
Fredrikapåvinden