Helgplaner och lite sånt

Fredag igen! och den här helgen känns väldigt välkommen faktiskt. De senaste helgerna har ägnats åt arbetsprover och nästa helg ska jag ut och resa så i helgen ska jag försöka ta det riktigt lugnt.  

09032017-IMG_4409

Idag har vi självstudier så jag ska försöka jobba undan så mycket som möjligt för att kunna ha en fri helg. I dag innebär jobba undan att färdigställa mitt bidrag till Monthly Makers, fota, skriva inlägg, trycka lite i trycksalen, sy på några projekt och hjälpa en kompis att spela in en grej. Kommer bli en bra dag <3 

09032017-IMG_4408

Det va länge sedan jag visade vad jag svassar runt i om dagarna men nu är det faktiskt så ljust ute att jag hinner knäppa av några bilder innan jag går till skolan! :O Igår svassade jag alltså runt i egensydd kjol och polotröja och jumper stickad av farmor. Det är SÅ många som paxat den här tröjan om jag "skulle tröttna på den"... hahaha kommer aldrig hända! Så jag har lovat dem allihop att de får den isåfall! Borde leta igenom farmors mönsterarkiv som jag fått ta över och se om jag kan hitta mönstret. 

09032017-IMG_4410

I morgon tänker jag ha en bara-vad-jag-känner-för-dag och göra allt som jag tycker är kul och mysigt. Typ lite sånt här tänker jag mig:
 
Go frukost
Tända ljus
Sy klart mina byxor
Sticka och lyssna på podd
Ändra om lite i hyllan
Mysa med greta under en filt
 
Sen på kvällen är det vankas det festligheter så då blir det dans, god mat och bubbel. Va ska ni hitta på i helgen?
8 kommentarer
Anna

Låter som en riktigt mysig helg! :)

Svar: Ja det var verkligen en supermysig helg! ^^
Fredrikapåvinden

matilda

åh vad lyssnar du på för poddar? Har du några handarbetespodd-tips?

Jag ska hänga med en kompis imorgon, och sen ska jag plugga på söndagen... men hemma i min egen takt med en kopp te så det ska nog bli lite mysigt

Svar: Jag lyssnar ganska mycket på poddar och en hel del handarbetspoddar! Jag tänkte att jag kunde avverka alla tips i ett specifikt inlägg!
Låter som du hade en himla mysig helg ju! <3
Fredrikapåvinden

Linnéa

Den hemmastickade tröjan är bara för fin <3
I helgen skall jag försöka hitta en inflyttningspresent åt en kompis som har inflyttningsfest om en vecka. Och om det blir bra väder blir det nog en promenad eller två i det fina vädret :)

sandra

Låter som en alldeles perfekt morgondag! Vill också ha en dag med punkten "ändra om lite i hyllan". Att få ta fram , ställa tillbaka, ordna om och bara dona är typ min mysigaste grej!

Svar: Eller hur! Älskar att ta mig tiden att dona och ändra om i lägenheten, så himla rofyllt!
Fredrikapåvinden

Matto

Längtar efter dig!!! Så himla mycket och hela tiden. Puss

Ellen

Du är ju så himla, himla fin! Och det låter som du kommer ha en helt fantastisk helg framför dig. Så fint. Jag sitter just nu och väntar på att klockan ska ticka så att jag kan promenera iväg till bussen med Otto. Den här helgen ska vi äntligen vara på Öland, en helg inbäddad i öns lugn. Ser så mycket fram emot det.

Svar: Tack finaste Ellen! <3 Älskar sånna myshelger! Så fint att åka iväg och bara mysa och ta det lugnt!
Fredrikapåvinden

Pernilla Einarsson

Tröjan ser riktigt fin och mysig ut så kan förstå att folk paxat den!

Själv ska jag jobba.. Och förhoppningsvis fortsätta bygga på mitt växthus, om snön kan hålla sig borta lite. Sen blir det nog att läsa en del, är inne i ett sådant läsflow nu så känns som jag inte gör annat än läser!

Svar: Haha ja jag med! Jag får nog hålla uppsikt över den ;) Låter så himla spännande och roligt att bygga sitt egna växthus ju! Hoppas det går bra för dig!
Fredrikapåvinden

Sandra Leone

Förstår det! Det ser ut att vara den perfekta tröjan och perfekta färgen!

Svar: Ja det är den verkligen! Och extra fint att det är just farmor som stickat den <3
Fredrikapåvinden