Monthly Makers Geometri: Era bidrag

Förslag 3

Äntligen! Nu är det dags att visa upp alla bidrag på mars månads tema geometri och det har varit så spännande och inspirerande att se hur ni tolkat temat. Många har fått fundera några extra varv hur temat skulle tolkas och gestaltas i bidraget och det tycker jag verkligen syns i alla bidrag som strömmat in. Så mycket kreativitet och blandningar av tekniker och material. Det har varit en ren fröjd att gå igenom alla bidrag! 

Den 5 april presenteras det nya temat  och värden, följ Monthly Makers på facebook för att inte missa det! Men först ska vi så klart vältra oss i månadens alla fantastiska alster! Klicka på bilderna för att komma till bidragen! 

 
▲ Maria gjorde ett silverhalsband ▲▲ Veronica pärlade en pärlpåskduk ▲▲ Klara gjorde en mobil ▲

 
▲ Skaparlusta tovade en väska ▲▲ Eva Linnéa virkade runda grytlappar ▲

 
▲ Diy Sweden vek påskägg av papper ▲


▲ Emma gjorde ett bokstöd ▲
 


▲ Wilda gjorde en kvadratisk ampel av en kilram ▲
 


▲ Alicia broderade en brosch ▲▲ Alexandra vek påskägg i papper ▲▲ Caroline stickade en mössa ▲

 
▲ Beatrice gjöt ringkoner i betong ▲
 


▲ Johanna gjorde en bokstavstavla ▲
 


▲ Annika virkade en kyckling och höna ▲▲ Maria stickade en filt ▲▲ Maria broderade broscher ▲

 
 ▲ Sandra målade om krukor ▲
 


▲ Åsa gjorde textiltryck och sydde en kudde av det ▲

 
▲ Emilia vävde en väggbonad ▲

 
▲ Rebeccas väggprydnad ▲

 
▲ Julia upcyklade en tröja genom att brodera på den ▲▲ Hon dekorerade även glasflaskor ▲▲ Emilia skvätte färg på papper som hon sedan gjorde tangramkanin av ▲▲ Anna gjorde två dodekaeders av en gammal karta ▲▲ Erika gjorde två supermario-blommor av pärlor ▲▲ Ida gjorde en spegel ▲▲ Jennifer gjorde en illustration ▲▲ Lena dekorerade en vas med eltejp ▲

 

▲ Malin gjorde örhängen ▲

 
▲ Sofi gjorde en origamivas ▲
 
 
▲ Ulla-Karin gjorde en illustration ▲

 
▲ Stina gjorde ett halsband med hjälp av krympplast 

 
▲ Karin sydde två necessärer 

 
▲ Silje gjorde glasunderlägg 

 
 ▲ Malin påbörjade ett broderi 
 


▲ Christinas tavla 

 
▲ Elin virkade en necessär 

▲ Jessica gjorde en illustration 
 


▲ Denise sydde ett lapptäcke 
 
 
 
 

▲ Evelina gjorde en illustration 
 


▲ Jenny gjorde bokmärken ▲ Linnéa gjorde en kattmatsburk 

 
▲ Sara drejade en skål 
 

▲ Lina gjorde ett fat 

 

▲ Kusinfin gjorde en loppa 

 
▲ Nina gjorde en väggbonad ▲ Jess gjorde en discokruka ▲ Anni gjorde ett glasfat ▲ Livserfarenhet påbörjade en himmeli ▲ Katarinas gjorde en kalenderbild för april 

 
▲ Finurliga fröken gjöt betonglyktor 
 
 
▲ Lenas broderade papperspåse 


▲ Elsa gjorde två ljusstakar 
 


▲ Julia gjorde en illustration ▲ Ruth gjorde en diamantlampa 

 
▲ Mikaela gjorde två ringkoner i keramik 

15032017-IMG_4539

▲ och jag sydde en kudde med smock 


Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån.

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på InstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJohannaJuliaMikaelaRuthStina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

 
9 kommentarer

Nya pinaler

Hej vänner! Mars har varit en minst sagt hektisk månad med mycket intryck och jobb men nu tror jag minsann  att det snart lugnar ner sig igen

29032017-IMG_4871

I helgen va mamma och pappa och hälsade på. De hade med sig en massa saker efter farmor och plockade med sig Greta hem eftersom jag ska till England om en vecka. Det blir nog bra med lite semester för oss båda. 

29032017-IMG_4873

Farmor va en riktig samlare och sparade på ALLT för det kunde ju va bra att ha nån gång. Tur var väl det för nu har jag fått nya fina krokar, kunnat skruva upp hyllor (så klart hade hon rätt skruvar sparade) och äger mer än en kökskniv. 

29032017-IMG_4870

Dessutom är ju allt så himla tjusigt. Men det bästa av allt är ändå att alla sakerna påminner om henne. Så klart ska ni också få se alla tjusiga saker snart! 
9 kommentarer

Sypeppen med Sew it yourself!

Som jag och Josefine hintade om här om dagen kommer sypeppen nu att ingå i vårt gemensamma varumärke Sew it yourself. Vi har så klart behållt allt som är bra med sypeppen men spetsat till den med lite nytt. Vi tycker det ska bli SÅ roligt att ha sypeppen tillsammans och hoppas så klart att just DU vill va med! Här nedanför hittar du allt du behöver veta om sypeppen och hur du skickar in bidrag. Jag ser framemot att få inspireras av dig och dina alster!
 

 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Varje månad samlar vi in era bidrag, för att sen sammanställa allt i ett stort sypeppsinlägg. Med sypeppen hoppas vi att du ska få inspirera, inspireras och skapa tillsammans med andra. Helt enkelt ett forum för och av alla oss som är pepp på hantverk!

Sew It Yourself och Sypeppen drivs av bloggarna Fredrikapavinden.com och Withheartshapedbruises.blogg.se

 

 

Så här går det till:


✂ Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!


✂ Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Du kan bidra med flera alster varje månad.

Länka till sypeppen i ditt sypeppsinlägg.  
När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och kanaler, så klart hänvisar vi alltid vidare till ditt inlägg.


✂ Den 1:a - 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. Kommentera alltid med en länk till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram). Om du klickar på insamlingsbadgen som du hittar på våra bloggar kommer du direkt till aktuellt insamlingsinlägg för månaden.

 

✂  Sypeppen har en egen facebook-grupp. I den kan du publicera bilder på makade alster, dela fiffiga länkar och ställa frågor och funderingar. Vare sig du syr själv eller bara vill ta del av ett inspirerande facebook-flöde är du välkommen att gå med. Här hittar du länk till den.

 

✂ Vill du ha sypeppens badge på din blogg och vara med i sypeppens blogglista? Kopiera hela texten i rutan (du måste scrolla för att få med allt) och klistra in den där du vill ha den på din blogg! När du gjort det, kommentera i kommentarsfältet till det här inlägget, så lägger vi till dig i blogglistan.

Badgen är skapad av den eminenta Felicia Davidsson!

 
Fredrikapåvinden

Sypeppens blogglista:

Igottpysselsällskap

Hannajohanson

Mormorhadestil

Ethel

Aliciasivert

Vredeshantverk

Iknitsweaters

Evelina.itgirls

Ladybrun

Rangifers

Grahnslöjd

Smortensem

Pernillaskreativa


Sewityourself
Siy.sewityourself på instagram
Sypeppens facebookgrupp
4 kommentarer