Äntligen ledig!

Nu ni! Nu har jag fått sommarlov! Och det känns så härligt och skönt att få pusta ut lite efter en intensiv vår. 

24052017-IMG_5796

Jag är fortfarande kvar i Dals Långed men de flesta andra studenter har åkt hem. I söndags när alla åkte regnade det nästan hela dagen här och det stod flyttbilar och flyttlass utanför nästan varenda port. Fy vilken vemodig dag. 

24052017-IMG_5799

Men på ett sätt är det nästan lite bra att det är så tomt och stillsamt här nu. Jag tror jag kan behöva det. Jobba ikapp i lugn och ro med det som måste göras och ägna kvällarna åt att sy och sticka sånt jag vill göra. 

24052017-IMG_5808

och så klart ligga på rygg i soffan och läsa Harry Potter. För några veckor sedan när Alicia började sin bloggserie om Harry Potter och hennes besök på museet i London blev jag så himla inspirerad och sugen att läsa om serien. Så mitt i all avslutningsstress sjönk jag ner med näsan i Hp varje ledig stund och det var nog det abolut bästa sättet att överleva de sista veckorna utan magsår. 

24052017-IMG_5805

Åh vad jag ser framemot den här välbehövliga veckan <3 Vad ska ni ha för er? 
4 kommentarer
Ellen

åh, så himla skönt att det äntligen blivit sommarlov för dig! hoppas du får njuta av att göra allt det där du vill nu, som liksom hamnat i skymundan under stressig vår.

min vecka kommer bestå så himla mycket av öland nu. vi är fortfarande kvar på ön idag, i eftermiddag åker vi hem men sedan tillbaka igen på fredag. där emellan ska jag nog inte göra speciellt mycket alls, mest bara njuta av att det blivit juni. kram!

Svar: Tack Ellen! Ja det känns SÅ himla skönt! Ska bli så himla fint med sommar <3 Hoppas din ölandsvistelse blev precis så där fin som den ser ut <3 <3 <3
Fredrikapåvinden

Jenny

Åååh vilket mysigt inlägg! Vill bara krypa upp i den där stolen med en bok och spana ut från verandan. Hoppas du får ett härligt sommarlov med så mycket njut det bara går! :D

Svar: Haha åh! Du är så välkommen så om du har vägarna förbi! Och det samma önskar jag dig Jenny! <3
Fredrikapåvinden

Amanda

Så mysiga bilder<3

Svar: Tack! <3
Fredrikapåvinden

Alicia

Men dör av glädje att ha lurat dig till HP-omläsning! Så perfekt sommarsyssla (står på min att-göra-lista också).

Svar: Haha och JAG MED! Har fått lov att ta en paus de senaste veckorna men igår satte jag tänderna i sista boken <3 <3 <3
Fredrikapåvinden