Juli för ett år sedan

Hej vänner! <3 Jag jobbar för fullt med kollo just nu och det är så roligt! Men också väldigt tidskrävande så det är inte så mycket annat som hinns med. Därför ägnar vi denna onsdagsmorgon åt att kolla på hur juli såg ut för ett år sedan! 

IMG_9730

Förra året låg kollot lite tidigare, så i början på juli körde vi sista kollodagarna med föreställningar och pizzastädning och sedan for jag hem till Göteborg igen. Trött men glad över att va tillbaks i mitt fina rum igen. 

IMG_9777

Vi hade sommarparty med blomtema i vår trädgård 

IMG_9826

och jag bodde med det här fina gänget ↑ (plus Sofie som inte är med på bild för hon jobbade :() 

IMG_9892

Jag jobbade mina sista pass på leksaksbutiken i Göteborg och Zelda kom och hälsade på mig. Vi letade pokémons, hade picknick på Saltholmen och gick på Liseberg. 

IMG_9901

Sedan åkte jag hem till Dalarna igen. Jag stickade sockor och åt frukost vid älvkanten. 

IMG_9919

Jag, mamma och Pelle åkte på loppisrunda 

IMG_9933

och Pelle gjorde en massa stiliga fynd. 

IMG_9996

Jag gick på bröllop med mitt favoritgäng från gymnasiet <3 

IMG_0032

och slappade hemma i gäststugan. 

IMG_0091

Sedan åkte jag tillbaks till Gbg igen och hängde på nån ö som jag inte minns vad den heter. Kanske var det Styrsö? 

IMG_0167

Juli 2016 var jag ganska trött. Jag var lite sliten efter kollot och for och flängde mycket. Men jag gjorde också en massa loppisfynd, badade i havet och stickade så det var inte så pjåkigt trots allt. Kan ni inte berätta hur ni har det? <3
3 kommentarer
anneli

Vilka härliga bilder, de gör en glad.
Åh kollo! är det för barn eller? :)

Svar: Ja precis ett teaterkollo för barn i åldrarna 9-14. SÅ kul!
Fredrikapåvinden

Anki

Sommar <3
Håller på med flytten och har fått i ordning det mesta nu. Så nu blir det tid till virkning! Beställde nyss nytt garn och ska försöka mig på att virka en tröja! Får vi se hur det går haha :)

Svar: Vad härligt Anki! Och såg att du redan hunnit få tröjan klar:O?! Innan jag ens hann svara på din kommentar... Hm... Nu ska jag gå in och kika på att fint du hunnit virka medan jag varit på semester! <3
Fredrikapåvinden

Alicia

ÄLSKAR att hälsa på i ditt arkiv på det här viset! Och alltså hemulen som inspekterar sockstickningen med bekymrad blick genom förstoringsglaset <3 Fniss!

Svar: Hahaha! Vilken blick du har Alicia! Jag hade inte alls sett hemulens inspekterande blick, tur var väl kanske det, det är alltid nervöst när nån ska inspektera ens pågående arbete...
Fredrikapåvinden