Monthly Makers 2017


För ett kreativt 2017 – tillsammans! Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.
 

Som ni kanske förstår har jag fått den stora äran att ingå som ny värd i Monthly Makersgänget tillsammans med 
Emilia,  Johanna och Julia.  Istället kommer Anna María, Annica, Beata och Sandra att lämna gruppen. Nytt för 2017 är även tidigarelagt temasläpp med ännu mer tid för skapande – redan idag hittar du januaris tema hos Jessica! Jag är så himla taggad inför det här året och hoppas så klart att ni vill hänga med! 
 
 
 
Så här går det till:
12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdar för ett var. Den 5:e släpper månadens värd vårt gemensamma tema. Du skapar något inspirerat av det och postar det i sociala medier (blogg, Instagram eller liknande). Du är fri att tolka temat hur du vill. Våra enda regler är att ditt bidrag ska vara gjort av dig själv, skapat samma månad som temat är aktuellt och att du skriver att du deltar i Monthly Makers utmaning. Länka till värden (@MonthlyMakers på Instagram) och tagga gärna #monthlymakers. Den 20:e presenterar månadsvärden sitt eget bidrag och börjar samla in era i kommentarsfältet. Du kommenterar värdbidraget med en länk till ditt eget senast den 28:e. Den sista dagen i månaden sammanställer värden allt vi skapat tillsammans.
Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.
Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

27092016-IMG_1480
27112016-IMG_2629
Untitled
IMG_9072
Untitled

Här ser ni några av mina tidigare bidrag ↑ Om ni klickar på bilderna kommer ni till respektive inlägg! Åh jag är så himla peppad inför det här! Nu ska jag sätta mig  bums och fnula på månadens tema!
8 kommentarer
Anna

Åå vad roligt att du ska vara med där!! :)

Svar: Jaa det tycker jag med! <3
Fredrikapåvinden

Ethel

Så himla himla bra nyhet!! Grattis Fredrika, du passar så bra som värd för MM!

Svar: Tack finaste Ethel! <3
Fredrikapåvinden

Jessica

ÅÅHH 1. SÅ FINA GREJER 2. SÅ HIMLA GLAD ATT DU ÄR MED OSS <33333333

Svar: Haha TAAAACK!!!! <3 <3 <3 och alltså jag med! Löjligt taggad! Ska göra mitt bidrag i helgen ^^
Fredrikapåvinden

Alexandra

Ååå va roligt! satt precis å tänkte, bara tre dagar kvar tills den 8:e så släpps det redan idag!! Så roligt du ska vara med också :)

Svar: Ja jag är så himla taggad på det här! <3
Fredrikapåvinden

Grahnslöjd

Åh, vad kul att du är en av de nya värdarna!!:D

Svar: Åh ja det tycker jag med! <3
Fredrikapåvinden

Linnéa

Åh vad roligt!! Ser framemot ett superroligt år med MM. Kommer du fortsätta med syppen också?

Evelina Östlund

Åh!!!! Vad roligt. Ska lätt vara med

Svar: Åhhh sååå kul! <3
Fredrikapåvinden

Ellen Lindberg

Så himla roligt att du kommer vara en del av detta <3

Svar: Jaaa jag är så peppad! <3
Fredrikapåvinden