Greta gästbloggar #4 - Om julen och favoritställen

Hej hopp! Nu var det ett bra tag sedan jag var här inne och bloggade. Men ni förstår att jag har varit ute på resande fot nästan hela december och början på januari. Så efter det har jag haft ett himla sjå att boa in mig här på kyrkbacken igen.  

24122016-IMG_3001

Så jag tänkte att det skulle va perfekt att börja den här lördagen med lite guldglimtar från min resa. Här ovan ser ni mig och Fredrikas pappa. Vi hängde en hel del han och jag. Vi lekte jage genom huset, övade jakttekniker och lekte att jag var ett lejon hela dagarna och på nätterna fick jag sova på hans mage. 

30122016-IMG_3218

Här är jag och Fredrikas mamma vi övade mer på vacker tass och att busa lagom och det var så bra med Anna för hon va lika morgonpigg som mig så vi kunde äta tidig frukost varje morgon. 

24122016-IMG_2988

Sen så var det ju julafton också och jag tyckte att det är så himla trist med de där gubbarna som alltid ska dela ut paketen. Nä dags att byta lite traditioner och roller sa jag och satte den skäggiga gubben i kattkorgen och så tog jag tag i paketutdelningen. Inte mer än rätt tyckte jag. 

22122016-IMG_2938

Här va  mitt favoritställe att sova på

24122016-IMG_3005

och ibland fick jag sällskap. 

26122016-IMG_3020

Men det va också ganska mysigt att sova på andra soffan med Matilda

27122016-IMG_3024

på köksstolen

24122016-IMG_2996

och i Pelles knä. Nu kanske ni tror att jag bara sover hela tiden. Men sanningen är att Fredrika är så långsam med kameran att hon inte hinner med att fota mig när jag är vaken för då är jag alldeles för snabb för henne. Vilka är era favoritställen att sova på?
5 kommentarer
Helga

Vad stor hon blivit! 😍 Dina föräldrars hus ser ut som ett sånt jag skulle hitta på Hemnet och drömma om. Så fint och mysigt!

Svar: Visst har hon! <3 Haha åh! Ja jag tror faktiskt också att du skulle gilla det. Det är ganska litet och stundtals (när alla barn är hemma) ganska rörigt. Men ett himla mysigt hus och trädgård!
Fredrikapåvinden

Anna

Hon var lite svårlärd när det gällde vacker tass. Lejonlekarna var hon mer lättlärd på!

Svar: Haha ja men jag tror också hon identifierar sig mer med ett lejon än hund... Så kanske logiskt ändå ;)
Fredrikapåvinden

Linnéa

Platsen ovanpå soffan ser väldigt skön ut :D

Svar: Haha eller hur! Perfekt för en liten Greta!
Fredrikapåvinden

Ellen

Men alltså, jag smälter!! Så himlans fint. Jag älskar att sova med Otto på min kudde, så att jag kan höra ans andetag och känna hans värme. Det är det finaste jag vet.

Svar: Åh ja! Sååå mysigt att ha ett litet djur på magen eller mot kinden när en sover <3
Fredrikapåvinden

Linda

greta har blivit så stor!!<3

Svar: Eller hur! <3
Fredrikapåvinden