Ett lördagshej!

Glad lördag på er! <3  

13012017-IMG_3466

Nu är min första skolvecka avklarad och hela veckan har bestått av städning, redovisningar, skypemöten, att-göra-listor och allmänt kaos i huvudet. 

13012017-IMG_3467

Nu börjar det mesta falla på plats igen och jag är så himla taggad på våren. Jag kommer ha så mycket roliga projekt att jobba med och överlag så blir ju allt lite lättare ju ljusare det blir ute. 

13012017-IMG_3458

I helgen ska jag försöka komma ifatt med det sista så jag liksom känner att jag ligger lite i fas och inte har det där stora berget framför mig. 

13012017-IMG_3469

Men jag ska också ta mig tiden att sticka och läsa lite, gå ut och gå medan det är ljust ute och så skulle det va kul att komma igång med nått syprojekt. Känns som så länge sedan som jag sydde nått till mig själv bara för min egen skull. Det längtar jag efter att göra! 

13012017-IMG_3473

Hoppas ni får en finfin helg! <3
4 kommentarer
Lena

Glad lördag på dej oxå :)

Svar: Tack fining! <3
Fredrikapåvinden

Anonym

Tack för en väldigt trevlig och inspirerande blogg! Skulle du kunna tipsa om bra mönster att starta med om man inte har sytt sedan syslöjden för mååånga år sen? Har fått för mig att en kjol skulle vara ett lämpligt första projekt, men drömmer om att sy fina klänningar med perfekt passform... Var finns mönster? Skulle vilja ha ett sy-ravelry men det är kanske för mycket begärt. I alla fall, om du har lust att skriva om det så skulle jag verkligen gilla att läsa (men förstår så klart om du inte vill). Ha en fin dag! :)

matilda

Hej Fredrika! Skulle inte du kunna ha ett sånt där hitta-vänner-inlägg som sandra beijer har ibland? Det vore så mysigt att kunna hitta andra handarbetespersoner här där jag bor, för att ha som ett syjuntagäng. Inga av mina vänner syr egentligen, och efter år av att försöka få med dem på det intresset inser jag att det kanske är dags att helt enkelt hitta människor som tycker om att sy från början haha. Eller vet du kanske nån syblogg som har såna inlägg ibland? Tack för din blogg och pepp <3

Ellen

Fina du! Har saknat din blogg så mycket nu när jag haft en "paus", ser så mycket fram emot att läsa ikapp allt jag missat nu. Bland annat det här med Monthly Makers, huuur roligt!?!?! <3

Svar: Men åh! Finaste Ellen! <3 Älskar din nya blogg och att du är igång igen! Ser framemot all fin läsning på din blogg <3
Fredrikapåvinden