Årets julklappar

Nu tänkte jag att vi skulle kika lite på vad som låg i julklapparna som jag fick i år (förra året då) 

13012017-IMG_3419

Jag fick en så himla bra mix av julklappar tycker jag och allra mest sånt som räcker länge men som är perfekt att ha i mellandagarna. 

13012017-IMG_3422

Av Ola fick jag en skiva med Vasas flora och fauna. Skivor tycker jag är en så kul present att få, det blir sällan att jag köper skivor till mig själv och om jag gör det så köper jag oftast av någon jag redan lyssnat mycket på så det blir inte så mycket nytt. Då är det så skönt att få nått helt nytt. Av Pelle fick jag en hel halv coopkasse med bara godis i. Det bästa med syskon är ju att de vet exakt vilka godisar du tycker om. Jag ska erkänna att den julklappen inte räckte lika länge som jag trodde att den skulle göra. 

13012017-IMG_3428

Sedan fick jag en massa bok och garnrealterade julklappar. Av mormor fick jag jättefina bokmärken och lavendelpåse som hon broderat. Tycker de är så himla fina <3 Av mamma och pappa fick jag Flickorna, Allt som blir kvar

13012017-IMG_3432

och Håll käften jag räknar. Av Tojan fick jag Uppgång och fall och ett läppglans

13012017-IMG_3436

och av Becca fick jag Stephen Wests mönsterbok med sjalar. Så bra blandning av böcker. Några att streckläsa, någon att bläddra i, lite lättläst, lite stickrelaterat, lite tungt, lite lättsamt, lite bilder, mycket text osv osv. Som ni kanske förstår var jag tvungen att ta lite bloggpaus för att läsa böcker, planera stickprojekt, äta godis och lyssna på musik. 
4 kommentarer
Emma

Vad många fina julklappar! Har du hunnit läsa Julia Skotts bok än? Hur är den? :)

Finurliga fröken

Men så mycket fint du fick. De där med massa godis låter inte alls dumt. Och så skönt att få släppa allting och bara läsa. Kram

Svar: Ja det var såååå skönt med lite skol, jobb och internetpaus. Det skulle nog alla må bra av då och då <3
Fredrikapåvinden

Beatrice

Så många fina böcker du fick! Gillar också bokmärkena, ska tipsa farmor om att jag också hade gillat nåt sånt litet men symboliskt i födelsedagspresent sen!

Svar: Älskar att få böcker i julklapp <3 Visst är de fina! Så bra present ju!
Fredrikapåvinden

Rebecca

vill verkligen läsa flickorna, den verkar fantastisk!

Svar: Den var superbra kan jag bekräfta nu!
Fredrikapåvinden