5 bilder från januari förra gången

 
Untitled

Jag bodde fortfarande i Holken då och hade ett sånt himla bra skaparflow. Jag klädde in en lampskärmsstomme i pastelliga knappar som jag samlat ihop på loppisar under ett halvår. Det tog jättelång tid att samla ihop tillräckligt med knappar och var superpilligt att fästa upp dem. När den var klar var jag inte alls nöjd så jag klippte ner allt igen och sedan virkade jag in den istället. Men 2017 ska jag nog försöka mig på en ny knapp-lampskärm!

Untitled

Jag hade en massa pågående projekt i olika tekniker och alla de här projekten blev faktiskt klara under 2016. Kjolen och tröjan, mattan, koftan och  jumpern.

Untitled

Det blev snökaos i Göteborg och allt blev alldeles tys och fluffigt

Untitled

Jag köpte ett par nya jeans för en hunka och använde dem supermycket hela året. 

Untitled

och så låg jag skavfötters under täcket med min Matilda och läste och åt smågodis. Jag tycker att januari är en av de absolut tråkigaste månaderna på året och jag kommer ihåg att jag tyckte att januari förra året gick sååå låååångsamt och var så trist. Men i år ska jag komma ihåg de här små fina glimtarna och försöka fånga nya sånna glimtar. Vad vill ni göra i januari? 
4 kommentarer
Lisa

Jag tänker överleva januari genom att jag ska på en "turné" eftersom jag pluggar på distans och tänker utnyttja det lite. Turnén kommer gå till så att jag tar buss från Dalarna till Stockholm och kommer bo hos familj och vänner. Planerar att vara där i ca en vecka och så ska jag bara läsa böcker, sticka, plugga på caféer medan mitt sällskap jobbar/är i skolan. Sedan åker jag tåg till Katrineholm till min pojkvän och firar hans 20 -årsdag!


Svar: Den resan låter ju heeelt fantastisk! Älskar kombinationen av läsning, fika, fina människor stickning och jobb <3 Låter så fint!
Fredrikapåvinden

Tove

1. Synd på lampan, det låter väldigt fint annars!
2. VAR kommer de där jeansen ifrån? Eller - var kan man köpa liknande? Har jeanskris just nu :(

Grahnslöjd

Kul att titta tillbaka ett år!:) Jag tycker att januari är en härlig månad, känns alltid som en nystart... Brukar alltid läsa och rita en massa men i år har jag försökt ägna mig lite mer åt handarbete, inte dumt det heller:)

Svar: Ja jag tror jag ska ta mig igenom januari med en massa bra böcker och stickningar. Då måste det ju bli bra ändå tänker jag!
Fredrikapåvinden

sandra

S¨å fina glimtar och fint sätt att tänka :) Plus, nu har halva januari redan gått! :D

Svar: Ja jag vet! Blev så peppad när jag såg ditt inlägg när ni satt i solen och åt semlor. Alltså åhhh snaaart kommer solen tillbaks! <3
Fredrikapåvinden