Senvinter-rastlösheten

Nu känner jag att den här senvinter-rastlösheten börjar sätta till. Allt känns lite grått och halvdant och då vill jag liksom väga upp det. Jag känner för förändring och just nu har det satt sig i att jag vill ändra om lite här hemma. 

30012017-IMG_3581

Jag vet bara inte riktigt hur. Egentligen är rummet ganska bra möblerat och jag är inte säker på att det skulle bli bättre om jag flyttade om möbler utan snarare tvärt om. 

30012017-IMG_3582

Jag har ju kollat efter ett piano länge och det kanske är helt rätt tid att införskaffa det nu. Det blir både en förändring här hemma och något kul att göra. 

30012017-IMG_3580

Eller så är det helt enkelt bara dags för den stora vårröjningen. Dra fram allt ur sina vrår sortera upp och byta lite plats på saker. Hm... Men det ena behöver ju inte utesluta det andra tänker jag. 
3 kommentarer
sandra

Gillar dina funderingar för jag känner prick samma sak i det här tråkiga och gråa vädret :/ Blir förresten så glad varje gång jag ser porträttet av dig som Alicia gjort, det är helt magiskt vackert!

Svar: Visst är det fint <3 Blir också glad varje gång jag ser det!
Fredrikapåvinden

Wilda

Åh känner igen det där. Jag har en del att pyssla med redan, men jag har börjat rensa ut lite lådor och vrår för att dämpa rastlösheten. Vill ju ha vår nu. Porträttet Alicia har gjort är verkligen så fint. Så tacksam att jag också har ett, hoppas på att hitta en passande ram under våren.

Svar: Skönt att kunna rensa och sortera lite i taget tycker jag! Och visst är porträttet alicia målat fint! Tycker så himla mycket om det och älskar att ha det hängandes på väggen <3
Fredrikapåvinden

Ellen

Våren alltså, den gör ju verkligen det här med oss. Känslan av att vilja förändra, göra om och sortera. Så fint, så skönt!

Svar: Verkligen! Så himla härligt på nått vis <3
Fredrikapåvinden