Fredag

Här om dagen när jag hade en fin tröja på mig som jag fått av min kompis ellie tänkte jag att jag skulle passa på att fota.  Särskilt eftersom det var så länge sedan jag visade va jag har på mig om dagarna. 
 
30012017-IMG_3577

Men jag hade glömt både fjärris och stativ i skolan så allt blev bara suddigt. Men lite syns den ju och visst är den fin? <3 

30012017-IMG_3571

Idag är det fredag och jag har faktiskt inget inplanerat i helgen vilket känns skönt tycker jag. Jag ska filura lite på mitt bidrag till Monthly Makers, läsa, sticka lite på Siri, äta långfrukost, gosa med Greta och sy på min klänning. 

30012017-IMG_3589

Va ska ni hitta på i helgen? <3 
3 kommentarer
Ellen

Fina du! Imorgon har jag och Johan planerat ihop en middagskväll med våra bästa kompisar. Det blir lite utav knytkalas med minirätter, där varje person ska ha med sig två minirätter var. Det kommer bli lite som ett hav av allt gott och jag läääängtar!!

Svar: Alltså det låter ju så himla drömmigt. Jag älskar plockmat och knytis!
Fredrikapåvinden

Hanna Karlsson

Vad fin den är!

Svar: Tack! <3
Fredrikapåvinden

Finurliga fröken

Jätte fin ju!
Jag ska vara med min son, pojkvän och hans son och bara mysa. Sen ska jag också fundera lite på monthly maker bidraget och förhoppningsvis fota lite. Men mest bara vara och njuta. Kram

Svar: Åh vad fint det låter! <3 Hoppas helgen va just så mysig som den lät! Och SÅ spännande att få se vad du skapar till MM!
Fredrikapåvinden