Söndag på Kyrkbacken

Hej alla fina! Nu har jag och Greta ÄNTLIGEN fått jullov! Som vi längtat! 
 
17122017-IMG_8994

I söndags hade jag den första lediga dagen på jag vet inte hur länge. Jag sov tills jag vaknade, bakade frukostbullar, tände ljus och läste vid frukostbordet. 

17122017-IMG_8990

Ute var det alldeles vitt av snö och hela köket var alldeles ljust. Så fin morgon! 

17122017-IMG_8974 
Greta tänker att tomten kommer med snön så hon stod på vakt i fönstret och höll utkik. 

17122017-IMG_8982

Kolla så fint det blev på Kyrkbacken! 

17122017-IMG_8997

Men hur fint det än är på vårt Kyrkbacken så var vi väldigt glada i onsdags när vi for hem till Dalarna på jullov <3 Så förutom lite skoluppgifter ska vi nu mest läsa och sticka om dagarna hade vi tänkt! Hur har du det? Hur spenderar du dina dagar? 
4 kommentarer
Ellen

jag har nog sagt det tusen gånger förut, men fy sjutton alltså vilket mysigt kök du har! älskar det. och den snöiga vyn utanför, åh <3

Jenny

Åh vad härligt! Och jag håller med Ellen här ovan, man kan nog inte kommentera nog många gånger hur fantastiskt mysigt ditt kök är?!
Hoppas julledigheten blir underbar! Själv jobbade jag sista dagen för året idag och framför mig är 10 lediga dagar med sovmorgnar <3 Känns så jädrans välbehövligt efter stresshösten.

Linnéa

Mina juldagar skall spenderas med promenader, te och massa stickning :)

Sofie

Åh, så härligt med jullov! Det vill ju jag också ha! Jag blev bara ledig 4 dagar under jul, som jag spenderade i Norrköping. Det var lite för kort tycker jag. En behöver lite ordentlig återhämtning på vintern. Jag ska försöka leka att det är jullov de timmar jag är ledig, och slänga mig i soffan med böcker, stickning, te och choklad!