Vad ska jag skicka in till sypeppen då?

Nu är jag på hemmaplan igen. Jag kom hem vid midnatt i söndags natt efter sjutton timmars resa... puh! Tur jag kunde underhålla mig med mina stickningar.  Jag har haft en superfin resa och ni ska så klart få se en massa bilder från tygmarknad och ett soligt London. 

03042017-IMG_4878

Men först ska vi kolla på vad jag knåpar på till sypeppen. Jag är nämligen sååå himla taggad just nu på att sy och sticka och det känns ju lite extra roligt den här månaden när det hänt en massa nytt för sypeppen. Ni kan läsa mer om det här och glöm inte att ni den här månaden lämnar in ert bidrag till Josefine. 

03042017-IMG_4877

Vad ska jag hitta på som bidrag den här månaden då? Jo först och främst ska jag ta mig ut och fota min manchesterklänning och polotröja som jag sydde klar för nån månad sedan

03042017-IMG_4876

Men jag är också väldigt sugen på att sy klart mitt rutiga set. Jag måste bara bestämma mig för hur toppen ska se ut. Så jobbigt att ta beslut ibland... 

03042017-IMG_4875

Under UFO-månaden plockade jag även upp mitt mormorsrute-projekt som legat i dvala ett bra tag och nu känns det faktiskt jätteroligt att virka på det igen. 

03042017-IMG_4874

Vad skapar ni på just nu? 
2 kommentarer
Helga

Ska bli kul att se allt fint! :) Jag fäste precis alla trådar på en kofta till min lilla systerdotter. Ska testa tvätta den på ullprogrammet och bandet innan jag syr på det plus knappar. Hoppas det blir bra! Sen ska jag sticka ett par blöjbyxor i Islandsull <3

Svar: Eller hur! Det tycker jag också! Alltså bara meningen "Sen ska jag sticka ett par blöjbyxor i Islandsull" låter ju så gulligt och fint att jag tuppar av en smula!
Fredrikapåvinden

Ellen

Åh, det är så längesedan jag skapade med tyg nu. Är dock väldigt sugen på att försöka sy ihop ett par perfekta sommarbyxor. Tänker mig luftiga, mjuka och gärna i mönster.

Svar: Det låter verkligen så himla fint Ellen! Byxor tycker jag också går ganska snabbt att sy. Särskilt om de ska va just luftiga.
Fredrikapåvinden