Hej igen

Ääääntligen är jag tillbaks! Jag har verkligen saknat att hänga här med er men mars och april blev ena riktiga kaos-månader med resor, antagningsprover och massor av jobb. Egentligen har jag bara gjort en massa roliga saker men när det blir lite för mycket så blir det stressigt. 

IMG_8904

Men nu har jag en heeel veckas ledighet framför mig och jag ska i lugn och ro beta av jobb-berget som ligger framför mig och skräms. Ungefär så här tänkte jag spendera min vecka: 

IMG_9500

Vara i trycksalen och trycka tyger
Plantera sticklingar
Spela piano
Blocka min sjal

IMG_9664

Vårstäda lägenheten
Svara på alla era fina kommentarer <3 
Sticka massor
Göra mitt bidrag till Monthly Makers

IMG_9769

Vara ute och gå
Jobba med kollot
Läsa
Grilla
Skriva blogginlägg
 
IMG_0014

Det känns skönt att vara tillbaka! <3 Vad ska ni göra i veckan? 
6 kommentarer
Alicia

Åh vilken fin att-göra-lista! Den känns så peppig och härlig och konstruktiv på samma gång :) Jag har haft min ledighet och hunnit med typ allt viktigt (så morötter, plantera om tomater, scoutjobb, hemsidejobb, webbshopjobb, ansökan till en utställning, MM-bidrag och påskäggsjakt stod på och är nu avbockat från min att-göra-lista). Hoppas du hinner med allt vad du vill och får en riktigt skön ledighet! Kram på dig och glad måndag!

Svar: Visst är det härligt att bara få bocka av en massa saker! Nu har även jag klarat av det mesta jag ville ha gjort på min oändligt långa lista och det känns så himla befriande! Jag hann kanske inte med så mycket av läsandet och mysandet tyvärrr. Men det tänker jag ta igen den här veckan! Ha en finfin vecka alicia!
Fredrikapåvinden

Daniella Åberg

din blogg är den där dagliga peppiga energikicken man behöver <3

Svar: Åh men tack! <3 Så himla fin kommentar!
Fredrikapåvinden

Wilda

Åh vad fint, och så mysigt inlägg. Jag ska skriva blogginlägg, sova middag alla dagar, skapa något till Monthly Makers och mysa med Asla.

Ellen

Så fint att liksom hinna ta igen lite efter en stressig tid. Hoppas det blir en fin vecka <3

Den här veckan ska jag mest bara försöka vara. Liksom hålla fötterna ner och huvudet upp, gärna få lite vårsol på näsryggen och läsa bok i gräset.

Svar: <3 <3 <3 Det låter så fint Ellen!
Fredrikapåvinden

Linnéa

Låter som du kommer få en trevlig vecka! I veckan blir det slutspurts pluggande inför hemtentan nästa vecka och en tur till konstrundan i Majorna :)

Pernilla Einarsson

Skönt att bara kunna försöka varva ner lite!
Jag ska försöka få upp taket på mitt växthus, men känner att det finns en risk att jag fastnar i att läsa böcker hela veckan (återigen börjat läsa HP). Annars har jag inte mycket saker inplanerade även om huvudet kryllar av id´´eer och tankar om vad jag vill göra.