Den rosa kjolen

Glad lördag på er alla! Den här helgen ska jag bara mysa och va hemma, det känns väldigt välbehövligt och skönt! Jag ska plantera lite, fota, sy på mina rutiga byxor, virka lite mormorsrutor och om de är fint väder ska jag sitta ute på min farstutrapp och lapa sol.   

21032017-IMG_4666

Idag jag tänkte passa på att visa en av mina nya kjolar in action ↑

21032017-IMG_4669

Jag tycker verkligen sååå mycket om färgen och extra mycket ihop med min kofta. Omlott-toppen har jag sytt och om du också vill sy en kan du kolla in det här inlägget. 

21032017-IMG_4676

För mig är det här en LÅNG kjol och det säger ju verkligen mer om resten av mina kjolar än om denna kjolen... Nu vill jag veta, vad hittar ni på i helgen? <3 
5 kommentarer
Lena

i dag ska vi på vårmarknad....

Pernilla Einarsson

Låter som du kommer ha en bra helg (: Själv ska jag jobb, fira min mormor och träffa vänner som det var länge sedan jag såg sist! Och om vädret tillåter ska jag försöka snickra lite på mitt växthus.
Kram på dig och ha en fin helg!

Alicia

Du är så fin! Fantastisk färgkombo, som ett vårhallon! Jag har lufsat på loppis idag, sen rensat badrumsskåpen (istället för att dammsuga mvh prioriteringsproblem). Imorgon tänkte jag inviga glassäsongen (och dammsuga)!

matilda

Du är alltid så fin i håret, Fredrika!!

Jag ska plugga på dagen, men ikväll ska jag på en konsert! Kommer bli så fint :)

Svar: Åh men tack finis! <3 Hoppas du hade en fin helg!
Fredrikapåvinden

Helga

Instämmer med Matilda!

Vi har tagit det rätt lugnt i helgen. Idag (söndag) har vi haft besök av två gamla kollegor. Mysigt!