Sypeppen September 2016

Här kommer septembers höjdpunkt! Nämligen sypepps-sammanfattningen! Så mycket snajsigt att lägga ögonen på och inspireras av och vet ni vad? Nu har vi haft igång nya sypepppen ett heeelt år! Jag är så glad att det funkar så bra och att vi är så många som deltar <3 Eftersom oktober är jubileumsmånaden ska vi så klart uppmärksamma det på nått sätt! Jag känner att en temapepp skulle va på sin plats! Så i morgon avslöjar jag månadens tema. Sedan tänkte jag gå igenom vår "sypeppsblogglista" och kolla så den är uppdaterad, ett utmärkt tillfälle alltså att lägga till en badge på din blogg så du också kommer med på vår blogglista (du hittar badgen och listan om du scrollar ner i detta inlägget). Sist tänkte jag återigen slänga ut ordet till er. Hur tycker ni sypeppen fungerar? Har ni funderingar på förändringar, förbättringar eller något annat? Och med det sagt är det nu dags att kolla in månadens skörd! 
 
Sytt 


▲ Heidis kjol ▲ 
 

Denises blus ▲ 
 
 
▲ Elins omsydda jeanskjol 
 
 
▲ Alexandras pyjamas  

02092016-IMG_0802

▲ Fredrikas omlotttopp och veckade kjol  
 
 
▲ Ethels kappa 
 
 
▲ Linnéas förkläde 
 
✿ Virkat ✿
 
05092016-IMG_0954
 
▲ Fredrikas virkade linne
 
✿ Broderat ✿
 
 
▲ Frejas broderier 
 
✿ Stickat ✿
 

▲ Jennys stickade mössa 
 
 
▲ Linnéas sockor  

5 kommentarer
Helga

Åh vad mkt fint! Vill ha typ allt i min garderob :)

Svar: Men eller hur! <3
Fredrikapåvinden

Grahnslöjd

Så kul att se allas bidrag!! Låter roligt med en temapepp i oktober.:) Har provat lägga till en badge i min blogg men inte lyckats, kan bero på att jag inte är speciellt händig när det gäller datorer, hehe;)

Svar: Haha förstår känslan! Jag är också så extremt oteknisk. Så frustrerande många gånger! va fint att du fick hjälp <3 Nu är du så klart med på listan också! <3
Fredrikapåvinden

Linnéa

Alltså blir lika förundrad varje gång över hur kreativa vi är!Har hittat lite ny inspiration till nya plagg som skall upp på min idélista :)

Jag tycker att de sypeppen som jag har varit med har funkat jättebra, så jag har inget direkt som jag kan komma på som behöver förändras ;)

Grahnslöjd

Måste bara tillägga att nu har jag lyckats lägga till en badge på min blogg tack vare Linnéa här ovan!:)

Mathilde

Vilka härliga höstalster! Ser fram emot att delta i temapeppen för oktober <3

Svar: Ja men visst känna det lite extra kul med tema! Kul att du är pepp! <3
Fredrikapåvinden