Dags att trappa ner till hösttempot

Nä hörni vet ni vad. Nu har min hösttrötthet slagit till med hull och hår! Jag tycker verkligen hösten är mysig och känner mig inte alls ledsen över att sommaren gått över i höst, att löven skiftar färg och att jag måste sno halsduken två varv runt halsen om morgnarna när jag går till skolan. Men fasen vad tråkigt det är att bli så här trött.  

IMG_6022

Jag har liksom lika mycket idéer och vilja till att göra olika saker men kroppen orkar helt enkelt inte. Den vill bara ligga i soffan och läsa och äta godis. Den här veckan har jag gått och lagt mig senast halv elva varenda kväll och ändå är jag heelt slut när jag kommer hem. Igår upptäckte jag att jag råkade förpublicera två inlägg på samma dag och den ena med fel rubrik... Suck... Kanske berodde det på att jag skrev klart det ena inlägget på kvällen efter att jag varit på yoga och bastat. 

Untitled

Jag trodde att det där med yoga och bastu skulle göra susen för mig men tvärt om tog det knäcken på mig. Jag har hade sån sjuk träningsvärk i går och trodde nästan jag skulle svimma på krokin... Ja så går det när en tror att en är lite vigare än vad en är.... Det botade jag igår eftermiddag med att läsa och äta godis i soffan och ta en liten eftermiddagslur. Det där med yoga kan ju tydligen va livsfarligt, nu får jag kurera mig med stickningen i några dagar. Dags att trappa ner till hösttempot helt enkelt!
4 kommentarer
Ellen Lindberg

När jag tidigare arbetade som receptionist på en gym gick jag emellanåt på yoga och pilates, mina favoritpass var de anpassade för pensionärer.. hahah. En upptäcker sällan hur ovig och otränad en är, men på yoga/pilates får en insikt i det direkt! Därför var pensionärspassen perfekta, de var liksom lite mildare för kroppen. + gulliga tanter och gubbar som sa hej hej!

Svar: Haha åh vad fint det låter! <3 Tantyoga skulle nog passa mig med!
Fredrikapåvinden

mathilde

Det är märkligt vad höstluften, ljuset och annat gör att tröttheten kommer mot en som en vägg. Tycker du gör helt rätt som går ner i hösttempot. Yoga/bastu varierat med kvällar av soffa och godis och stickning blir liksom lagom mycket av allt :)

Svar: Ja men visst är det! Det har tagit mig flera år att förstå hur mycket jag blir påverkad av hösten och att det som faktiskt hjälper är att trappa ner! Igår var det stickning och popcorn och ikväll blir det yoga igen ;)
Fredrikapåvinden

Linnéa

Känner igen mig i det du skriver :) Jag känner mig alltid mer sugen att ligga i soffan och slöa på hösten. Första gången jag gick på yoga hade jag också väldigt mycket träningsvärk efteråt. Men det kan vara värt att ge det ett par chanser till, för efter ett tag känner man verkligen hur mycket gott det gör för kroppen ;)

Svar: Ja men eller hur! Det är bättre att bara acceptera det och göra det mysigt för sig än att kämpa emot det. Ja jag ska nog allt ge det ett par gånger till, nu har jag ju redan glömt hur hemsk träningsvärken va ;)
Fredrikapåvinden

Josäfin Andersson

åh vad mysiga bilder :D Jag brukar vara ett mellanting mellan "ligga i soffan" och "ut och göra saker". TIPS!! Bjud hem vänner och se på filmer tillsammans eller gå på bio - det känns mer produktivt då haha :D

Svar: Det är nog ett himla bra mellanting! Superbra tips också! Det ska jag använda mig av. Ha en finfin tisdag!
Fredrikapåvinden