Sypeppen Oktober 2016

Nu har oktober nått sitt slut och det betyder att det är dags för sypeppssammanfattning! Den här gången på temat Höstpresent och Härmispepp och jag tycker att ni skickat in sååå mycket fint att inspireras av! Något som jag tycker har ändrats mycket de senaste månaderna i sypeppen är att det kommer in så mycket bidrag i olika tekniker och det tycker jag är jätteroligt att se. Den här månaden är det extra många stickade bidrag vilket jag helt klart tycker passar oktober alldeles utmärkt! Tack för alla fina bidrag, jag tycker så mycket om vår lilla hantverksklubb! <3 


✿ Stickat ✿▲ Ethels sockor ▲


▲ Rebeccas stickade sockor ▲▲ Alexandras vante ▲▲ Linnéas krage ▲
 
Sytt 


▲ Alicias byxor ▲


▲ Mathildes kjol ▲
 
 
▲ Linnéas tehuva ▲
 

▲ Jennys stickförvaring ▲

 
✿ Övrigt 
 
 
3 kommentarer
Jenny

Så himla mycket fint! Och det märks verkligen att det är höst för det mesta ser sådär härligt mysigt ut, perfekta höstpresenter måste jag säga.
Gillar också att det är hela två projekt jag redan hunnit spana in och planerat att börja med nu i veckan. Är galet taggad på att försöka mig på både Linneas krage och Elins skosulor!

Svar: Åh men visst! Det tänkte jag också på! Så fint tycker jag <3
Fredrikapåvinden

Ellen Lindberg

Så duktiga alla är!!

Svar: Men eller hur! Lika spännande och inspirerande varenda månad!
Fredrikapåvinden

Grahnslöjd

Vad kul att se alla fina bidrag, man får verkligen höststämning!!:)

Svar: Ja det var verkligen en höstig pepp den här månaden. Så fint att bidragen får spegla vad det är för månad tycker jag!
Fredrikapåvinden