Välkommen hem till mig!

Men hallå där! Efter många om och men och jag ska bara, så har jag faktiskt fotat av det där lilla hemmet jag bor i och är nu redo att visa upp för er. Så välkommen på en rundtur i tre delar! För att hitta hem till mig så letar ni bara reda på konsumet, går över järnvägen och tar in första till vänster. 
 06112016-IMG_2341

Där finns det en massa små röda huslängor

06112016-IMG_2340 06112016-IMG_2343
 
Och på den dörren som det står Fredrika, där bor jag! Knack, knack...

06112016-IMG_232906112016-IMG_2331

Hoho! Kom in, kom in i min pyttelilla hall och släng av er jacka och skor där ni får plats. Det är svårt att se på de här bilderna

06112016-IMG_2327

Men om vi tar ett steg ut i köket så ser ni att jag åtminstone har en massa garderober som jag fyllt med kläder, skor, handdukar, lakan, grytlappar och annat som passar extra bra i hallgarderober. 
 06112016-IMG_2335

Går vi rakt fram i hallen så hittar ni toaletten. Den är varken så stor eller så vacker

06112016-IMG_2333
 
Men den har toa, dusch, handfat och kattlåda och vi får väl ändå erkänna att det är väl ändå det nädvändigaste att ha på sin toalett. 

06112016-IMG_2336

På golvet har jag en liten matta och en tygkorg för toarullarna

06112016-IMG_2334 
och på väggen en liten hylla med bra-att-ha-saker. Nä nu tycker jag vi varit här inne länge nog... Nästa gång får ni följa med till ett betydligt mysigare rum, då kikar vi in i köket! 
9 kommentarer
Ethel

Så mysigt att få se hur du bor Fredrika! :)

Svar: Va glad jag blir att du gilla de <3 Ha en finfin helg Ethel!
Fredrikapåvinden

S-moster

Något påminner faktiskt om Älvbrovägen på nåt sätt...? Du verkar ha fått till din egen lilla "höna" fint!

Svar: Nu när du säger det! Har väl omedvetet inspirerats av hörnornas tid ;)
Fredrikapåvinden

Ellen Lindberg

Men fy sjutton så mysigt du ser ut att ha det! Ser fram emot de andra delarna.

Svar: <3 <3 <3
Fredrikapåvinden

Anki

Så fint du bor! Härligt med rött hus och snö också, ger såna julkänslor direkt!

Svar: Ja men eller hur! Vit snö och gamla röda hus passar verkligen bra ihop!
Fredrikapåvinden

Anna

Hänger inte med, har du flyttat eller är de jag som bara inte hänger med?

Svar: Flyttade från Göteborg till Dalsland i augusti, så det va ju några månader sedan nu men jag har varit lite seg med kameran ;)
Fredrikapåvinden

Linnéa

Åh så mysigt det ser ut! Ser fram emot att få se resten av bostaden :)

Emma

Det ser riktigt mysigt ut! Roligt att få se hur du bor!

Svar: Tack! <3
Fredrikapåvinden

Alicia

Älskade bästa finaste käraste allra allra underbaraste Fredrika! Jag saknar dig. Hösten överraskade mig, den här gången också, och jag fattar inte hur det alltid kan bli så himla mycket som ska göras fixas ordnas och styras upp i oktober-november trots att orken liksom stadigt sinar. Jag har varit himla stressad och olustig ett bra tag, och när jag känner så scrollar jag förbi ditt namn på bloglovin för jag vill inte göra ett halvhjärtat besök, jag vill spara alla inlägg så jag kan ge vart och ett hela mitt hjärta och den tid det förtjänar. Det är som att läsa en riktigt bra bok, att klicka in här, det gör man liksom inte samtidigt som man tänker på annat.
Men så den här veckan har den där olusten och stresskrampen liksom släppt lite. Jag har hunnit med så himla mycket och börjar nästan inbilla mig att jag skulle ha tid att njuta lite av julen när december kommer! Vi får se. Då kom din kommentar som en tidig julklapp, och nu ser jag så mycket fram emot att läsa ikapp och gosa in mig i allt hemtrevligt, vackert, inspirerande, viktigt, spännande, häpnadsväckande och bara allmänt härligt som gömmer sig i de där olästa inläggen. Jag börjar här, och här kommer min "riktiga" kommentar:

FYYY vad drömmigt du bor!! Älskar den där lilla entrén med dina gardiner i fönstret, alla vackra detaljer du sammanfört för att bygga upp något som både är så himla DU och samtidigt känns välkomnande för vilken annan människa som helst på jorden. Extra fina tycker jag mattorna i hallen är!!

Kram på dig och ha världens bästa helg!

Svar: Åh alltså dina kommentarer Alicia! Blir alltid alldeles häpen vilken förmåga du har att lyfta och peppa andra människor! Finaste du! <3 Jag förstår precis din känsla över hösten. Jag blir så otroooligt mycket tröttare i oktober/november och vill helst bara sitta i soffan och sticka och kolla på serier (vilket jag också gör en hel del hehe) bara att ta tag i ett syprojekt känns jobbigt även fast jag längtar efter just det. Visst är det märkligt att något som är så roligt också kan ta så mycket energi? Den där känslan av att ha ett berg av saker att göra och noll energi är såå jobbig! Och jag hoppas, hoppas, hoppas att du känner dig bättre nu och att december får bli så där mysig, lugn och fin för dig! Det önskar jag dig verkligen av hela mitt hjärta! Blev så himla glad att läsa om hur du scrollar förbi min blogg på bloglovin för PRECIS så hanterar jag din blogg också. Jag scrollar förbi och spar till särskilda tillfällen. Jag blir alltid så glad när jag ser att du uppdaterat och sedan spar jag dina inlägg till den där lugna lördagmorgonen när jag sitter och dricker te och vet att jag riktigt kan grotta ner mig i dina ord och bilder. Så fint att du gjort på precis samma sätt!
Hoppas du får en megafin onsdagkväll Alicia! <3
Fredrikapåvinden

Jenny

Men hur drömmig och idyllisk ser inte den där huslängan ut?! Särskilt med snön, som en liten saga ju. Så himla kul att få en guidad tur hemma hos dig, ser fram emot fler delar!

Svar: Ja men visst är de mysigt! Får lite bullerbyn-feeling och den känslan är ju aldrig fel! Va glad jag blir att du gilla inlägget <3 Ha en fin onsdagkväll!
Fredrikapåvinden