Sypeppen #48

Hej alla fantastiska sypeppare! Nu märks det verkligen att våren är här för precis som vintern rasat ut bland våra fjällar, rasar sypeppsbidragen in här på vinden! Innan vi kollar in alla fina bidrag vill jag be om tre sypeppsråd från er:
 
1. Det verkar inte längre funka att ladda ner bilder från instagram, vilket betyder att när ni skickar in er instagramlänk kan jag inte ladda upp bilden. Har ni något bra förslag på hur vi ska lösa det så att det fortfarande känns smidigt och enkelt både för er och för mig?
 
2. Om två sypeppar är det sypeppen #50!!! Och då är vi ju halvvägs till hundra och det tycker jag så klart vi måste fira på något vis. Vad säger ni om att kanske ha en tema-pepp? har ni nå förslag på tema isåfall? Eller har ni några andra förslag på hur vi skulle kunna fira det?
 
3. Apropå att vi når sypeppen #50 funderar jag på om jag efter det ska sluta att benämna sypepparna med nummer och istället månad. Jag tänker om det blir lättare att hålla reda på vilket inlägg en ska skicka in sina bidrag till osv. Till exempel skulle då Sypeppen #51 istället heta typ Sypeppen Juni. Vad tror ni om det? Eller är det synd att släppa nummersystemet? Eller har ni några andra förslag? 
 
4. Och nu när jag ändå är igång och ber om kloka råd från er så får ni jättegärna komma med övrig feedback på sypeppen. Det har ju faktiskt gått ett halvår nu sedan Nya sypeppen kom och det skulle vara intressant att höra hur ni tycker att det fungerar och om ni har tänkt på något som ni skulle vilja lägga till, ta bort eller ändra både i sypeppen på bloggen och på facebook.
 
Det var allt jag hade att rådfråga om just nu! Nu tittar vi på bidragen istället!▲ Sofias krokade grytlappar ▲▲ Rebeccas sommar t-shirt ▲▲ Susannes tygkorgar ▲▲ Frejas Venus ▲▲ Frejas snippa ▲▲ Ethels byxor ▲▲ Ethels virkade kofta ▲▲ Jennys virkförvaring ▲

 
▲ Sandras linne ▲
 


▲ Ethels Kaftan ▲

 
▲ Helgas Swants ▲
 


▲ Almas Katusnåldyna ▲

 
▲ Hannas Jeansklänning ▲
 
 
▲ Alicias Broderi ▲
  
Untitled

▲ Fredrikas Girls-tröja ▲
 
Untitled

▲ Fredrikas Broderi ▲
11 kommentarer
Anonym

2. Temapepp vore jättekul! Kanske något som har med våren/sommaren att göra, typ klänning, shorts eller nåt sånt?

3. Jag tycker det låter som en bra ide med månader istället för siffror. Man kan ju ha både ock om man känner att det blir tråkigt att inte ha koll på siffrorna . Sypepp 51 juni.

4. Jag gillar att det är olika kategorier nu, liksom stickning, virkning och sömnad. Det kan ju va kul att kategorisera det i inlägget, typ av hantverk kanske?

Kram, och alltså jag älskar att du har sypeppen <3!

Svar: Åh men tack för din peppiga kommentar Ethel! <3 Superbra tankar som jag verkligen ska ta med mig! Kul idé att liksom kategorisera bidragen. Det ska jag ta å fundera på! Kram!
Fredrika

Ethel

Hm mitt namn försvann, jag blev visst anonym ^^

H

Åh vad mycket fint! Tycker också att pepparna kan heta nummer + månad. Det är ändå häftigt att se hur många du faktiskt haft :)

Svar: Ja det kanske är kul att göra någon kombination av det liksom... Får klura lite på hur jag ska göra det bäst. Kram!
Fredrika

Alicia

ALLTSÅ OMGGGG!!! Allt är så fantastiskt den här månaden så jag vet inte var jag ska börja! Ethels byxor skulle jag duka under för, och jag bara älskar virknålsförvaringen???????? Men allt annat också, jisses vilken pepp!

Vad gäller alla dina roliga planer för Sypeppen #50 så tycker jag det vore praktiskt och fint att byta till månadsnamn istället. Om du orkar kan du ju fortsätta hålla koll på antalet (eller räkna ut i förväg) för att kunna lyfta när det är jubileum av något slag.

Och det vore SUPERKUL med temapepp! Jag ska fundera på om jag har några förslag hum hum hum. Och så tycker jag allt med Nya Sypeppen är suveränt och funkar som smort!

Svar: JA VISST ÄR ALLT SÅ HIMLA BRA OCH PEPPIGT! Älskar att det är så många bidrag nu för tiden <3 Och supertack för dina inputs ang sypeppen. Lägger det i min sypeppspåse!
Fredrika

Sandra

Jag blir verkligen pepp och inspirerad av det här! Ska försöka vara med den här månaden :)

Svar: Åh ja men visst blir en! <3 Du är så välkommen att hänga på Sandra!
Fredrika

Sofia

Ett tema för sypepp 50 låter som ett fint sätt att uppmärksamma en toppenkul sypepp. Temaförslag: vårblommigt eller varför inte ett tema om att sy/sticka/virka något till sig själv typ 'vårpresent till mig själv'.

Låter som en bra idé att lägga till månadsnamnet till sypeppen!

Svar: Tack Sofia att du tog dig tiden att svara! Det betyder mycket för sypeppen! Superbra temaförslag också!
Fredrika

Linnéa

Åh vad många inspirerande projekt!
2. Det hade varit kul med en tema-pepp, men då tycker jag att det borde vara ett tema som är väldigt brett som öppnar för många olika tolkningar som ex. blommigt eller vårigt/somrigt.
3. Jag tror att det hade varit mycket enklare att hålla koll på vilken pepp som är denna månads. Jag tycker att du borde kalla den för Sypeppen Juni eller Sypeppen Juni -16, plus att du kan skriva i inlägget vilket nummer i ordningen den månadens sypepp har.

Svar: Tack för dina inputs Linnea och att du tog dig tiden att svara <3 Bra tanke på temat tycker jag, det ska jag ta med mig! Ha en fin måndag! <3
Fredrika

Annie - lättlagat vegokäk

Ni är så överjävligt grymma alla som är med här!

Jenny

Men åh vad fantastiska alla är! Älskar när man får en sånhär gigantisk dos inspiration!

Jag har inte så mycket åsikter då detta var min premiär-sypepp (fast absolut inte sista!) men något sorts jubileumstema låter ju superkul!

Svar: Ja visst blir en glad av alla fina bidrag! Låter som flera är pepp på ett sypeppstema så det lutar åt något sånt. Härligt att höra att du kommer fortsätta hänga på i sypeppen! <3
Fredrika

Linnéa

Ja! Tema klänningar känns flått och härligt nu när det är vår och vi firar sypepp 50 :) eller något mer diffust men ändå i "fira" kategorin "klä upp sig tema" typ
Jag tycker det är synd att ta bort räkningen, kanske kan kombinera? Sypeppen #51 Juni 2016?

Linnéa

Ja! Tema klänningar känns flått och härligt nu när det är vår och vi firar sypepp 50 :) eller något mer diffust men ändå i "fira" kategorin "klä upp sig tema" typ
Jag tycker det är synd att ta bort räkningen, kanske kan kombinera? Sypeppen #51 Juni 2016?