I alla fall en liten solglimt

För några veckor sedan var det som att våren kom pang bom och jag satt ute varje rast för att lapa så mycket sol som möjligt. Jag bestämde mig för att om det var sol på fredagen skulle jag åka hem och ta ett glas vin i solen. För att liksom jobba in rätt fredagskänsla. När fredagen väl kom taggade jag järnet på mitt vinglas i solen och när jag vaknade på morgonen var det strålande sol. Dock var det min tur att veckohandla, så när jag väl slutat var jag tvungen att ta mig in till stan och storhandla mitt i fredagsruschen. Jag tog mig igenom det levande och plockade upp Osborne på vägen hem. 

Untitled

När vi väl packat upp alla varor var det inte mycket sol kvar kan jag tala om...

Untitled

Men skam den som ger sig! Jag och Osbore rusade ut satte upp trästolarna i det enda hörnet i trädgården som fortfarande hade liiite sol och så korkade vi upp proseccon. 

Untitled

och njöt. Kanke inte så mycket av solen för den gick i moln efter tio minuter...

Untitled

men desto mer av solnedgången!

Untitled

När jag och Osborne väl solat oss färdigt hade de andra förberett middagen. 

Untitled

Risotto och sallad

Untitled

Vi fick bära in bord och stolar i vårat lilla kök och gjorde ett "lång"bord av våra två enda små bord vi har. 

Untitled

Men det gick hur bra som helst det

Untitled

Sedan gjorde vi oss finfina och lyssnade på peppig musik innan vi gav oss ut i natten och kollade på öppet rep på folkan och sedan dansade tills fötterna var ömma. 
2 kommentarer
Annie - lättlagat vegokäk

Soljakten nu på våren är helt absurd - men ganska rolig och härlig också :) Vilket hår och vilka vackra örhängen din polare har där på bilden förresten!

Svar: Haha ja jag kan verkligen hålla med! Men måste nog erkänna att jag är en av de där som helt desperat söker varje liten solstråle hehe... Men det är väl nyhetens behag antar jag haha! Ja Matildas hår går inte av för hackor! en riktigt drömsvall har hon!
Fredrika

Lisa

Hej! Känner igen två av dina kompisar (om jag tror rätt dvs) från en teater som kom till vår skola i Leksand. Tjejen med kort, blont hår och tjejen på sista bilden med lockigt, långt brunt hår. Stämmer det att de går på Wendelsbergs folkhögskola? Isåfall är det jättehäftigt då jag läst din blogg länge plus blev så himla impad av just de tjejerna- samt att jag ska söka den skolan nästa år. Kram!

Svar: Hej Lisa! Haha vilket sammanträffande! <3 Det stämmer precis! Vi gick allihop i samma årskurs på Wendelsberg förra året. Jag läste upp för Matilda och Karin vad du skrivit och de blev jätteglada! <3 Kul att du ska söka Wendelsberg! Heja! Det är bara att höra av dig om du har några frågor. Kraaam på dig!
Fredrika