Sypeppen #48

Hej alla fantastiska sypeppare! Nu märks det verkligen att våren är här för precis som vintern rasat ut bland våra fjällar, rasar sypeppsbidragen in här på vinden! Innan vi kollar in alla fina bidrag vill jag be om tre sypeppsråd från er:
 
1. Det verkar inte längre funka att ladda ner bilder från instagram, vilket betyder att när ni skickar in er instagramlänk kan jag inte ladda upp bilden. Har ni något bra förslag på hur vi ska lösa det så att det fortfarande känns smidigt och enkelt både för er och för mig?
 
2. Om två sypeppar är det sypeppen #50!!! Och då är vi ju halvvägs till hundra och det tycker jag så klart vi måste fira på något vis. Vad säger ni om att kanske ha en tema-pepp? har ni nå förslag på tema isåfall? Eller har ni några andra förslag på hur vi skulle kunna fira det?
 
3. Apropå att vi når sypeppen #50 funderar jag på om jag efter det ska sluta att benämna sypepparna med nummer och istället månad. Jag tänker om det blir lättare att hålla reda på vilket inlägg en ska skicka in sina bidrag till osv. Till exempel skulle då Sypeppen #51 istället heta typ Sypeppen Juni. Vad tror ni om det? Eller är det synd att släppa nummersystemet? Eller har ni några andra förslag? 
 
4. Och nu när jag ändå är igång och ber om kloka råd från er så får ni jättegärna komma med övrig feedback på sypeppen. Det har ju faktiskt gått ett halvår nu sedan Nya sypeppen kom och det skulle vara intressant att höra hur ni tycker att det fungerar och om ni har tänkt på något som ni skulle vilja lägga till, ta bort eller ändra både i sypeppen på bloggen och på facebook.
 
Det var allt jag hade att rådfråga om just nu! Nu tittar vi på bidragen istället!▲ Sofias krokade grytlappar ▲▲ Rebeccas sommar t-shirt ▲▲ Susannes tygkorgar ▲▲ Frejas Venus ▲▲ Frejas snippa ▲▲ Ethels byxor ▲▲ Ethels virkade kofta ▲▲ Jennys virkförvaring ▲

 
▲ Sandras linne ▲
 


▲ Ethels Kaftan ▲

 
▲ Helgas Swants ▲
 


▲ Almas Katusnåldyna ▲

 
▲ Hannas Jeansklänning ▲
 
 
▲ Alicias Broderi ▲
  
Untitled

▲ Fredrikas Girls-tröja ▲
 
Untitled

▲ Fredrikas Broderi ▲
11 kommentarer

I alla fall en liten solglimt

För några veckor sedan var det som att våren kom pang bom och jag satt ute varje rast för att lapa så mycket sol som möjligt. Jag bestämde mig för att om det var sol på fredagen skulle jag åka hem och ta ett glas vin i solen. För att liksom jobba in rätt fredagskänsla. När fredagen väl kom taggade jag järnet på mitt vinglas i solen och när jag vaknade på morgonen var det strålande sol. Dock var det min tur att veckohandla, så när jag väl slutat var jag tvungen att ta mig in till stan och storhandla mitt i fredagsruschen. Jag tog mig igenom det levande och plockade upp Osborne på vägen hem. 

Untitled

När vi väl packat upp alla varor var det inte mycket sol kvar kan jag tala om...

Untitled

Men skam den som ger sig! Jag och Osbore rusade ut satte upp trästolarna i det enda hörnet i trädgården som fortfarande hade liiite sol och så korkade vi upp proseccon. 

Untitled

och njöt. Kanke inte så mycket av solen för den gick i moln efter tio minuter...

Untitled

men desto mer av solnedgången!

Untitled

När jag och Osborne väl solat oss färdigt hade de andra förberett middagen. 

Untitled

Risotto och sallad

Untitled

Vi fick bära in bord och stolar i vårat lilla kök och gjorde ett "lång"bord av våra två enda små bord vi har. 

Untitled

Men det gick hur bra som helst det

Untitled

Sedan gjorde vi oss finfina och lyssnade på peppig musik innan vi gav oss ut i natten och kollade på öppet rep på folkan och sedan dansade tills fötterna var ömma. 
2 kommentarer

Frågestund!

Hej kompisar! Idag tar jag flyget hem till Göteborg igen och kommer hem sent ikväll. Det känns tråkigt att åka från Becca och våra sticksessions men det ska bli fint att komma hem till Holken igen, mysa i min soffa och njuta av vårsolen. Och så  är jag ju så klart supertaggad att få visa upp alla bilder från resan, mina tyginköp och hur långt jag kommit på stickningarna. Eftersom jag fått förfrågan om jag inte kunde anordna en liten frågestund tänkte jag att det skulle passa utmärkt nu i väntan på att jag hunnit landa hemma och redigerat alla bilder. Så det är bara att fråga på om vad som helst: Hur jag bor, vad jag jobbar med, mitt bästa sytips, min favoriträtt eller vad ni nu undrar över. Kram!

Untitled
Mars 256
Untitled
Untitled
Untitled
IMG_6044
6 kommentarer