Sypeppen Juli 2016

Hej hopp och välkomna till julis sypepp! Det är jätteroligt att se att så många är med och hantverkar trots semestertider och havsbad. För er som inte hunnit med nått bidrag denna månad är det så klart bara att ladda om inför augusti och så har ju jag och Josefine sybingo även i år. Den har ni väl inte missat? Oavsett om ni spenderar sommaren inne vid er symaskin, nere vid sjön, i husvagnen eller i hängmattan så hoppas jag innerligt att ni har en fin och härlig sommar. Det önskar jag varenda en av er! Glad sommar!


Sytt ▲ Linnéas klänning 

 
▲ Saras klänning 
 


▲ Almas omsydda tröja ▲ Almas omsydda kjol ▲ Almas omsydda tröja ▲ Almas omsydda tröja ▲ Almas omsydda kjol till shorts ▲ Almas textiltryck ▲ Almas omsydda klänning ▲ Almas omsydda kjol ▲ Alicias byxor ▲ Alexandras morgonrock 

 
▲ Mathildes klänning 
 
 
▲ Frejas sommarkollektion 
 
✿ Virkat ✿

DIY Syjunta Sypeppen,
1 kommentar
Linnéa

Så fint! :) sybingot är en super kul idé. Hade varit kul med en jul variant med sådant tema :D

Svar: Va kul att du gillar det Linnéa! Ja jag har haft nått liknande kring jul tidigare år men det brukar bli så svårt att hinna med... Men får se om jag kommer på nått bra sätt. Nu blev jag lite sugen igen i allafall haha! Kram på dig och tack för tipset!
Fredrika