Sybingo!
Äntligen är det dags att kicka igång årets sybingo! För tredje sommaren i rad anordnar jag och Josefine en sybingo som vi kommer hålla igång under sommaren. Vi kommer så klart ge en massa tips på vad och hur ni kan genomföra rutorna och är taggade på att få se vad ni hittar på. Här nedan kan ni se årets bingobricka och även lite mer information om hur det hela går till. Ha det fint i solen med era handarbeten, vi ser framemot att se vad ni skapar! 


 
Så här går det till:
 
Du ska alltså kryssa genomförda rutor och få en hel rad. Lodrät, diagonal eller vågrät. En rad ger en lott, två rader ger två lotter o.s.v. Max är 5 rader, och blir du klar med hela får du alltså fem lotter i utdragningen. Efter det lottar vi ut en liten hemlig present till nån som varit med. Ju fler rader du har klarat av, desto större vinstchans.
 
Medan du jobbar med dina rutor och vareftersom du blir klar med dem får du gärna under tidens gång instagramma under hashtagen #sybingo16. Så kan vi följa varandra, se hur andra ligger till och peppa varandra
 
Sybingon pågår till den 31 augusti. Senast den 31 augusti ska ni ha mailat och berätta hur många rader ni kryssat. Maila till Fredrikapavinden@gmail.com eller josefinefolkesson@gmail.com.
 
Vi hoppas så att ni vill kryssa rutor med oss i sommar!
 
 
10 kommentarer
Linnéa

Så kul att ni gör detta igen! Var inte med förra året men ska försöka i år ☺️

Svar: Ja men eller hur! Då hoppas jag verkligen att tiden räcker till så du kan va med i år! <3 Kraaam!
Fredrika

Mathilda

Hej! Vilken rolig idé! En lite fråga: jag antar att det är en ruta per skapelse en får kryssa? Eller får en kryssa i fler rutor för samma skapelse? T.ex. om en gör en kjol, fållar den, gör en ficka och syr i en dragkedja....väljer jag en sak att kryssa i då, eller får jag kryssa i alla rutor som stämmer in?

Sommarhälsningar från Mathilda

Svar: Ja men visst! Jag hoppas du kan va med! <3 Du får absolut kryssa i flera rutor på samma skapelse. Spännande att se dina rutor sen! <3 Soliga hälsningar Fredrika
Fredrika

Linnéa

Åh vilken kul grej :) Jag undrar de samma som Mathilda, om det är okej att använda ett projekt för att kryssa flera rutor.

Svar: Ja men eller hur! Vore så skoj om du va med! <3 Det går hur bra som helst att kryssa flera rutor på ett projekt.
Fredrika

mathilde

Vilken rolig idé! Ska absolut vara med och se hur många jag lyckas kryssa under sommarmånaderna :)

Svar: Va kul! Jag ser framemot att se vilka rutor du kryssar! <3
Fredrika

Tyg och otyg

Jättekul idé! Jag ska också försöka vara med. Undrar, precis som ett par stycken ovan, om man får kryssa bara en ruta/grej man syr, eller om det går att få flera kryss i samma projekt?

Svar: Åh men vad roligt! Det går alldeles utmärkt att kryssa flera rutor på ett projekt. Om du t ex syr en klänning som du både syr insnitt och fållar kan du alltså kryssa två rutor på ett plagg!
Fredrika

Cecilia N

Kan man få stoppa in "/spinn" i raden av sy/sticka/virka?

Svar: Åh vad roligt! Ja men absolut! <3 Klart du får!
Fredrika

Linnéa

Jag kom på en fråga till. Räknas det som att göra textil tryck genom att måla med textilpennor?

Svar: Ja det tycker jag absolut! <3
Fredrika

iHanna

Helt underbar idé tycker jag, tror jag "råkat" pricka av de flesta redan dock. :-) Glad sommar!

Svar: Haha bra jobbat! Det är inte ofta en "råkar" kryssa av alla saker på sina listor, men den här listan var kanske lite roligare än vad ens vanliga "to-do"listor brukar vara. Kul att du är med! <3 <3 <3 Glad sommar på dig med!
Fredrika

Pia

Kul idé!:) Fungerar det att jag avverkar rutor, men på min blogg? Jag har nämligen inte Instagram.

Svar: Ja absolut! Du behöver egentligen inte redovisa dina rutor heller. Även de som varken har instagram eller blogg får också va med. Den biten är mer bara för att det är kul att se vad andra jobbar med och hur de går. Kraam!
Fredrika

Pia

Finemang och tack ! :)