Jag vill berätta en sak.

Hej alla fina bloggläsare! Hoppas ni har en fin lördagsmorgon. Själv vaknade jag av mig själv vid halv åtta och har sedan legat i sängen och läst bloggar och sorterat bilder. Jag tycker alltid att det är så skönt att vakna av sig själv tidigt och känna att jag har hela förmiddagen framför mig.  

Untitled
 
Ni kanske har märkt på senaste tiden att det varit lite mindre blogginlägg än vanligt och inte så mycket DIY-inlägg. Detta beror på att jag varit väldigt trött hela februari och inte mått så bra med magont och sånt. I torsdags var jag i allafall och blev undersökt i magen och det visade sig att jag hade en inflammation. En del av er minns kanske att jag för ett par år sedan blev opererad för crohns och det är alltså detta som kommit tillbaks nu. Fördelen är ju att de nu vet vad det är och att jag snabbt får medicin, så förhoppningsvis mår jag snart tiptop igen. 
 
IMG_6023
 
Jag känner ofta när saker i livet känns lite ledsamt att det kan vara svårare att vara inne på bloggen och blogga om syprojekt och teburkar men samtidigt så älskar jag ju att blogga och det är något som ger mig mycket inspiration och energi. Jag tror att dilemmat hamnar i att jag nånstans känner att det är viktigt för mig att känna att jag är genuin i saker jag gör och att det då kan bli en slitning i mig att blogga på som vanligt när saker inte alls känns som vanligt. Men bara av att få skriva det gör att det känns lite lättare att kika in här då och då och lämna avtryck. Så vet ni att jag en period kommer vara lite trött. Lite trött i kroppen, lite trött på magen och säkert lite trött på sjukhuskarusellen. Jag kommer nog inte skriva så mycket om det här här för jag tycker ju i slutändan att det är roligare att skriva om pastellklänningar än om sjukhus men kanske nån rad då och då.
 
Och det var väl det jag ville kika in och säga idag. Nu ska jag nog städa lite i huset och sedan handla lite frukost. Ha en fin lördag nu <3
12 kommentarer
Anonym

Kram från mormor och morfar!!!!!!!!!

Daniella 🌙

hoppas medicinen hjälper fort <3

Svar: Det hoppas jag med! <3 Kram på dig!
Fredrika

Ethel

Skönt att få veta vad det är och hoppas att medicinen gör dig frisk igen fort! Vi kommer finnas kvar även om du inte känner för att uppdatera här hela tiden, vilket är helt förståeligt när man inte är på topp. Jag skickar en stor kram med tankekraft, hoppas den kommer fram!

Svar: Tack fina Ethel för din varma kommentar <3 Kändes rakt in i hjärtat! tack! Ha en superfin vecka nu! Kram!
Fredrika

morfar

Bra Fredrika, att du talar om hur du mår. Vi tänker på dig och ber för dig. Hoppas att du snart får krya på dig! Kram!

Alicia

Käraste du, vilken skit! Jag önskar dig en snabb lindring och tillfriskning och mycket tulpaner och än mer bullar och en fin första påskadvent imorgon <3<3<3

Svar: Ja en riktig skit är det faktiskt! Men jag hoppas att det försvinner snabbt nu. Bullar och tulpaner låter ju annars som den absolut näst bästa medicinen! Så jag ska satsa på det! (Plus min andra medicin....) Jag hade en fin första advent. Vårstädade huset, stickade och läste UTE i solen. Hoppas du hade en minst lika fin dag igår min kära Alicia! <3
Fredrika

Sabina

Styrkekramar! <3

Svar: <3 <3 <3
Fredrika

Alexandra

Å hoppas också snart du känner dig bättre, och det snabbt!! Hoppas du hittar en god frukost och får en riktigt bra söndag!

Svar: Tack fina Alexandra! <3 Det hoppas jag också på! Ha en superfin vecka <3
Fredrika

Felicia

Vad trist och höra, himla skräp det där!! Men skönt när man hittat något som kommer att hjälpa iallafall, himla tur det. Kram och krya på dig! Stickfikan i götet blir av när den blir av :)
/Felicia

Jenny/Torpet i Korsbo

Krya på dig!

Svar: Tack fina du! <3 <3 <3
Fredrika

Mathilde

åh vad jobbigt och trist med inflammation, hoppas medicinen hjälper så du kan känna dig piggare snart <3 Men tills dess: ta det lugnt, stressa inte över bloggen. Vi som läser finns kvar. Det är det som är så fint med bloggvärlden <3 Ta hand om dig! Kram

Emma Svensson

Men åh vad tråkigt och jobbigt! Hoppas du mår bättre så fort det bara gå! Kram och krya på dig, och känns dig inte stressad över bloggen.

Lili

Fint att du delar med dig, det är modigt att våga visa att allt inte är perfekt hela tiden i denna era av sociala medier-liv. Jag hoppas medicinen hjälper så att du snart mår bättre, stor kram!