December för ett år sedan.

Hej alla fina! Hoppas ni har en fin lördag! Det har jag! Jag har suttit i soffan hela morgonen med tända ljus, risgryndgröt, mina stickningar och kollat ifatt julkalendern. Så mysigt! Annat som står på schemat idag är: promenad, julpyssel, pepparkaksbak och lite mer stickning. Så skönt! Förra helgen åkte jag hem till Dalarna och lämnade Greta hos mamma och pappa eftersom jag skulle på studieresa i stockholm hela veckan. Men mer om det nån annan dag för nu tänkte jag att vi skulle gotta ner oss i några bilder från förra årets december ↓

Untitled

Jag blir alltid så himla glad när jag kollar på bilder från när jag bodde i Holken. Det var en så himla fin tid på så många sätt. Här hade vi julfest hemma och tog årets julkort. Erkänn vi va fina rå?

Untitled

och julbak förstås. Så mycket Holken över den här bilden. Vi bara flamsade, kramades och sjöng jämt. 

Untitled

och så hade vi minijulafton också så klart

Untitled

Men julklappsutdelning förstås

Untitled Untitled

och sen kom snön och så åkte jag hem till Dalarna. I år har jag så himla mycket julkänslor och vill bara grotta ner mig i allt juligt. Så det tänker jag göra också. Föresten! Jag vill avsluta med att ge ett litet tips! Min mamma har spelat in en egen julkalender på hennes bok Familjen is i kris och hon släpper en ny del varje dag på sin blogg. Varje avsnitt är bara fem minuter så dagens tips får bli att koka en kopp te eller glögg, ta fram stickningen och lyssna ikapp på den. Det ska jag i allafall göra! Har ni fått nå julkänslor än? 
1 kommentar
Pernilla Einarsson

Vintern är mysig med all sin snö och tända ljus, varm dryck och gosiga filtar. Däremot är jag inte mycket för just själva "julkänslan", jag har vinterkänslor istället.
För mig har julen alltid varit jobbig då jag har så många att fira jul hos, så har mest bara blivit att flänga runt och stresa. Sen är det alltid sådan hets med julklappar.. Ett år strejkade jag från julfirandet och satt hemma i min sambos lägenhet och badade och läste böcker hela julen.
Sen är det klart alltid kul att träffa släkt och familj, men helst under roligare, mindre hetsiga omständigheter (: