Sypeppen #49

Här kommer aprils alla sypeppsbidrag! Det innebär en massa inspirationspepp och att jubileumstemat släpps imorgon då vi går in på våran 50:de sypepp!!! Tjohoo! Grattis till oss! Det innebär också att rubriken till sypeppen kommer ändras lite vilket ni kommer märka. Jag har även fått förslag på att dela upp sypeppsinläggen i kategorier. Jag tycker det är en väldigt bra idé nu när vi börjar bli så många sypeppare. Vad tycker ni om det? Tycker ni då att jag ska dela in dem i hantverkskategorier, typ: Broderi, virkat, sömnad osv. Eller typ efter användningsområden typ: Klänningar, övderdelar, till hemmet, associarer osv. Eller har ni nått annat förslag på hur jag skulle kunna kategorisera det? Och sist vill jag bara påminna om att ni har väl inte missat att sypeppen har superfina badgets som du kan fästa på din blogg och va med i sypeppens blogglista? Kolla in det längst ner i detta inlägget!
 


▲ Ethels klänning ▲

 


▲ Rebeccas klänningar 


▲ Rebeccas kjol 

 

▲ Helgas kjol ▲ Alexandras shorts ▲ Ethels kofta ▲ Denises blus ▲ Susannes paradhandduk 


 ▲ Alicias saksamlarpåse 
 
IMG_9098
 
▲ Fredrikas stolsdynor 

IMG_8923

▲ Fredrikas t-shirt 

5 kommentarer
Alicia

Alltsåååå jag dööör!!! Så HIMLA fina grejer! Så mycket våriga vackra färger, snitt och mönster och framför allt är jag DÖKÄR i Ethels klänning (vilken bild!!!) och Denises blus! Fanken vad sysugen jag är, och glad för att jag kom över världens finaste tyg på Myrorna igår som jag hoppas ska räcka till en klänning! Woho!

Vad gäller kategoriindelning låter det som en superbra grej! Efter teknik eller användningsområde funkar lika bra - kanske snarare beror från månad till månad på vad du fått in flest bidrag av! :)
Så spänd på temasläpp!!!!

Svar: Visst är det så jäkla mycket fint! ÄLSKAR att vi är så många sypeppare nu för tiden och som skapar så mycket olika grejer i olika material. Så peppande! Ser SÅ mycket framemot att få se din klänning alicia <3
Fredrika

H

Åh äntligen kan jag gå in och se din blogg igen! Så himla mycket fina och proffsiga sypeppsalster! :)

Svar: <3 <3 <3
Fredrika

Ethel

ÄNTLIGEN funkar din blogg igen <3 <3 <3
Och vilken stor pepp det blev den här månaden, så kul! Och så många olika skapelser, fantastiskt att se, jag blir så pepp på att testa olika tekniker och hantverk :D

Jag gillar idén med kategoriindelning! Jag vill helst se efter hantverk, alltså sömnad, broderi osv :)

Svar: Men eller hur! Så frustrerande att den försvann... Men så fint att komma tillbaks till en massa fina kommentarer <3 Jag lutar nog också åt att dela in efter tekniker... Kram på dig Ethel!
Fredrika

Linnéa

Vad många inspirerande projekt <3

Jag tycker att idén med kategoriindelning . Precis som Ethel skulle jag vilja se kategorier efter hantverkstyp.

Svar: Eller hur! <3 Hm ja jag lutar nästan också åt det hållet...
Fredrika

Embla

ååh de sista broderierna <333

Svar: Åh men tack Embla <3 Va kul att du gillar dem <3
Fredrika