En sista tegelvägg från Leeds

Nu var det ett bra tag sedan jag va och hälsade på Becca och Sofia med Matilda. Men snart kommer de ju hit till Göteborg och hälsar på, ni kan ju gissa va taggad ja är på det!

Untitled

En av dagarna hade jag på mig det här. Kjol från monki, stickad jumper av becca och stickad kofta av mig. Jag tycker det är så fint att bära stickat till stickat och dessutom så passar just de här så fint ihop. Synd bara att Beccas jumper befinner sig hos henne i Leeds...

Untitled

Om ni är sugna att sticka en likdan kofta som jag har så finns det en knit a long från förra hösten som det bara är att sätta stickorna i för den som är sugen!

Untitled

Inlägget får avslutas med den här spexiga hoppbilden. Det gäller att ha tungan rätt i mun!
1 kommentar

Höstkvällar

Tänk nu tycker jag att det känns som hösten är här på riktigt. Ute börjar det bli riktigt så där bit-kinden-kallt och jag använder varmaste höstkappan med längsta halsduken. 
 
Untitled

Jag tycker verkligen om hösten. Nu kan jag med gott samvete stanna inne och sy, ta ett varmt bad eller dricka te och kolla på serie. 

Untitled
Untitled

En annan sak som jag tycker är skönt med hösten är att jag liksom kommer in i nån slags lunk och får bra rutiner. Jag känner mig inte så stressad utan hinner göra allt jag måste och vill göra men har ändå tid för att komma i säng tidigt och bara ta det lugnt.

Untitled

I höst vill jag både hinna sy sömnadsrelaterade saker till bloggen som ska fotas steg för steg och komma upp på bloggen i tid men även ha syprojekt som får ta hur lång tid som helst som jag bara syr på när jag har lust. Jag vill även komma igång och sticka, virka och brodera, men just nu står det lite still för jag fått en handledsinflammation... :( 

Untitled

I höst vill jag ha en bra balans mellan produktivitet och vila, kompishäng och ensamhet, jobb och fritid. Hur vill ni att eran höst ska se ut? Har ni några särskilda höstprojekt eller hösttankar?
2 kommentarer

En grillkväll, en sommarkväll.

En tidig förmiddag i somras dök Melinda upp i min gamla lägenhet vid Kungsladugård. Det var vi så klart tvugna att fira ordentligt!

IMG_3497

Så på kvällen bjöd jag över Amanda och Per- Erik. Vi har allihopa gått på folkis tillsammans för tre år sedan. De är några av mina favoritmänniskor och jag mår alltid så himla bra när jag umgåtts med dem.

IMG_3501

Amanda och Per- Erik bor också här i Göteborg och det är jag så himla, jäkla glad över. Senaste året har vi bokat in träffar tillsammans och turats om att komma på middag. Så nu när även Melinda var här tyckte jag att det var hög tid för middag igen.

IMG_3505

Det var somriga tider då ni vet, så vi grillade på min lilla grill. Halluomi, tomater och champinjoner. Till det så åt vi bönsallad och pestopotatis. 

IMG_3510

Vi förevigade alltihop så klart!

IMG_3515

Och så drack vi te och åt melonsallad på mitt golv. Blir alldeles varm av att tänka på de här va <3
2 kommentarer