Sew along med Fredrika och Josefine!

 
 
Nu har det äntligen blivit dags för mig och Josefine att avslöja vårt lilla projekt! Vi kommer tillsammans ha en sew along där vi syr veckade kjolar i två olika varianter. Med oss på tåget har vi även Amanda, Sara och Sabina  som kommer att sy vår kjol och vi hoppas så klart att ni är fler som vill hänga på!
 
Så här kommer det gå till. Varje torsdag kommer jag och Josefine lägga upp varsin del i sew alongen på bloggen. Från Mönsterkonstruktionen till sista sömmen! Det hela kommer avslutas med ett samlingsinlägg där vi hoppas att även era kjolar kommer va med! Vi kommer lägga ut specifika instruktioner, guider och tips på de kjolarna vi syr men så klart är ni fria att sy precis hur och vad ni vill! Under tiden får ni gärna blogga om erat projekt, diskutera i facebookgruppen och lägga ut bilder under hashtagen #Sewalongveckadkjol på instagram. Bilder och länkar till era färdiga kjolar mailar ni till Fredrikapavinden@gmail.com eller withheartshapedbruises.blogg@gmail.com
 
Det här är kjolarna vi kommer sy:
 Untitled
Untitled
 
Jag kommer sy en kjol med lagda efterveck
 
 
Och Josefine kommer sy en klassisk tenniskjol med nedsydda veck
 
Sew alongen kommer pågå fram till den 17 december och sedan kan ni skicka in bilder och länkar på era kjolar till den 10 januari. Det här ska bli så spännande och kul!
 

 
4 kommentarer
Amanda Jonsson

Åh! Så kul kommer det bli! Puss påre!

Svar: Åh men visst kommer det!!! Så kul att du vill va med också! Pusspådig määä!
Fredrika

Sabina

Vilka fina kjolar! Och sew along bilden är jätte tjusig den också :)

Svar: Åh men tack! Visst är den! Det är Josefine som gjort den!
Fredrika

Emilia

Men åh så bra! Ska verkligen försöka hänga med på denna! Kommer ni tipsa om vilket typ av tyg man behöver köpa? Tycker det är nästan det svåraste, hitta rätt material :)

Svar: Åh va kul att du är pepp! <3 Ja både jag och Josefine har tipsat om lite saker en kan tänka på när en ska hitta tyget. Kram!
Fredrika

Linnéa

så kul! Om jag har ett passande tyg hemma ska jag absolut hänga på :)

Svar: Åh vad kul att höra Linnéa!
Fredrika