Frågor och svar! Om syböcker, stickfasthet, husköpande och trådfästande

Glad fredag på er alla fina! Igår i mitt inlägg till min och Josefines sew along la jag för första gången upp en video här på bloggen för att på ett enkelt sätt kunna visa hur en lägger veck. Eftersom jag ändå har en kamera som kan filma tycker jag att det skulle vara lite skoj att lägga upp lite videos då och då. Själv tycker jag alltid att det är så spännande när en får träffa andra bloggare i verkligheten eller se dem på video. En människa är ju så mycket mer än bara en stillbild: röst, uttal, ansiktsminer och kroppsspråk. Så nu får ni en till liten pusselbit av vem den här fredrikapåvinden egentligen är i form av lite svar på frågor som trillat in. Det hela är lite suddigt och brusigt och så där men jag hoppas ni gillar det ändå!
 
 
Länkar till det jag pratar om: 
Vogues bok om klänningar
Love at firts stitch
Sy! Från hood till skjortklänning
Virka mormorsrutor
Mameluckerna
Sew alongen
Kjolen

Nu har jag en lektion kvar och sedan ska jag jobba ett par timmar i butiken. Ikväll ska jag kolla på en föreställning som mina kompisar är med i och sedan jobbar jag i butiken i morgon igen. Men sen är den här himla jobbveckan slut och nästa vecka tror jag blir lite lugnare! Vad ska ni ha för er i helgen?
2 kommentarer
Sabina

Toppenfin video! Fick stort ha-begär till Vogue boken nu<3

Pia

Hej! Jättebra video! Ett önskemål från mig är att du gör en tutorial på din fantastiska frisyr! Jag försöker få till en såndär "bulle" men lyckas aldrig :(